Cătălin Crișan, în duet cu fiica lui. Cum arată adolescenta de 17 ani

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 09 octombrie 2017, 18:06
Cătălin Crișan a susținut recent un concert la Sala Palatului, cu ocazia aniversării a 30 de ani de carieră. Și-a încântat publicul cu melodiile care l-au făcut celebru, precum „Dacă pleci” sau „Vorbește marea”, însă emoțiile artistului s-au dublat în momentul în care fiica lui cea mare a urcat pe scenă.

Daria Crișan are 17 ani și a reușit să impresioneze publicul cu vocea ei suavă. Duetul le-a reamintit fanilor lui Cătălin Crişan de duetele pe care acesta le făcea împreună cu fosta lui soţie, medicul Lucia Bubulac, înzestrată de asemenea cu talent vocal.

Acum, însă, a venit rândul Dariei să își demonstreze talentul, adolescenta fiind deja obișnuită cu scena. Cântă de la 10 ani, iar în 2014 a participat la Festivalul Mamaia, unde a câștigat trofeul la secțunea Creație cu melodia „Cerul este al meu”.

În luna mai a acestui an, Daria a jucat și într-o piesă de teatru, a cărei regie a fost semnată chiar de tatăl ei, și care se numește „Profesorul de franceză”.

Daria Crișan este fiica lui Cătălin Crișan din relația artistului cu medicul Lucia Buluc, care a fost de asemenea în sală la concertul fostului ei soț. Cei doi au divorțat în urmă cu opt aniși mai au împreună un băiat în vârstă de 13 ani, Raris Andrei, și el talentat la muzică. Aristul în vârstă de 49 de ani mai are o fetiță, Lara Maria, de patru ani, din a doua căsătorie.

Iată duetul lui Cătălin Crișan cu fiica lui:

Citește și – Interviu cu Cătălin Crişan: “Mi s-a oferit o mare şansă”

Citește și – 5 vedete care se menţin în formă prin diete stricte

Foto – Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter