Cătălin Crișan a curtat-o pe Oana Sîrbu: „I-am spus că-mi place de ea!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 august 2021, 11:55

Cătălin Crișan (53 de ani) a fost dintodeauna un cuceritor și a atras mereu atenția femeilor frumoase. Artistul a vorbit recent despre un lucru pe care, probabil, nu îl știa multă lume. Cântărețul a mărturisit că, în urmă cu mulți ani, îi picase cu tronc Oana Sîrbu (53 de ani). Oana s-a făcut întâi remarcată de publicul larg prin interpretarea personajului “Dana” din “Liceeni”, iar mai apoi, activitatea sa artistică s-a axat mai mult pe muzică.

Cătălin Crișan spune că pe când avea 17 ani pusese ochii pe Oana și chiar a avut curajul să-i mărturisească asta. Din păcate, între el și Oana nu s-a legat nimic, artista refuzând propunerea de a merge la o facea cu interpretul.

Citeşte şi: Andreea Esca, escapadă în natură. Vedeta s-a scăldat într-un râu și a renunțat la sutien

Citeşte şi: Shakira, acuzată de evaziune fiscală. Artista e datoare statului spaniol cu zeci de milioane de dolari

Citeşte şi: De ce s-a dus, de fapt, Cristina Cioran la mare în timp ce fetița ei este în spital

Citeşte şi: Paris Hilton ar fi însărcinată. Vedeta și logodnicul ei, Carter Reum, așteaptă primul lor copil

“Am curtat-o pe Oana Sîrbu în perioada pre (- Liceeni). Aveam 17 ani pe atunci. Erau ceaiurile alea dansante, unde ne întâlneam cu toții. Am văzut-o acolo, am invitat-o la dans și i-am spus că-mi place de ea. Apoi mi-am făcut curaj și am invitat-o și la o cafea, dar m-a refuzat. S-a întors cu spatele și nu a mai vorbit cu mine toată seara. Era frumos pe atunci la serate, nu ca acum, când te întâlnești la masă cu prietenii și stau toți pe telefon”, a povestit el într-o emisiunea, la Prima TV.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter