Fiica lui Cătălin Crișan are 19 ani și este superbă. FOTO

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 29 noiembrie 2019, 17:00
Cătălin Crișan are toate motivele să fie un tată mândru. Fiica sa, Daria, a împlinit 19 ani și s-a transformat într-o femeie superbă.

Cătălin Crișan, în vârstă de 51 de ani, a divorțat în anul 2009 de Lucia Bubulac, cea alături de care are doi copii, pe Daria, şi pe Raris, de 15 ani. Cu toate că a ales aceeași meserie ca și mama sa, Daria fiind studenta la Universitatea de Medicia si Farmacie „Carol Davila”, aceasta nu a abandonat nici latura artistică insuflată de tată său, Daria fiind angajată a Tetrului de Revistă Constantin Tănase. De altfel, talentul l-a moștenit de la amândoi părinții, dacă ne amintim de dueturile incendiare pe care Cătălin Crișan le susținea în trecut alături de soția sa, Lucia Bubulac, iar în prezent le continuă împreună fiica sa, Daria.

Daria Crișan cântă de la 10 ani, iar în 2014 a participat la Festivalul Mamaia, unde a câștigat trofeul la secțunea Creație cu melodia „Cerul este al meu”. Frumoasa fiică a lui Cătălin Crișan a știut cum să îmbine utilul cu plăcutul într-un mod remarcabil: Eu vreau să cânt în continuare și eu știam că dacă voi alege artă nimic nu e stabil. Astfel, m-am decis să aleg ce-mi place. Mama mea este medic și a fost și este în continuare o inspirație pentru mine.” – a mărturisit Daria Crișan zilele trecute, în emisiunea Vorbește lumea de la Pro Tv.

După divorțul părinților săi, Daria Crișan a avut o perioadă în care răcise relația cu tatăl său, însă astăzi cei doi se înțeleg de minune și, dincolo de a fi tată și fiică, sunt cei mai buni prieteni.

Vezi cât de frumoasă este Daria, fiica lui Cătălin Crișan, în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter