Cătălin Botezatu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Anamaria este o femeie deșteaptă”

De Unica.ro, pe

Anamaria Prodan (48 de ani) și Laurențiu Reghecampf (45 de ani) s-au separat după un mariaj de 13 ani. Antrenorul a fost cel care a depus actele de divorț, în prezent formând un cuplu cu altcineva. Recent, Cătălin Botezatu a vorbit despre ruptura dintre cei doi.

Cătălin Botezatu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Anamaria este o femeie deșteaptă”

„Asta este viața. Anamaria este o femeie deșteaptă. Nu cred că duce lipsă de un alt bărbat. Amândoi sunt extraordinari și îmi sunt prieteni. Cu siguranță își vor găsi echilibrul și vor depăși [situația]. Dacă sunt sentimente e greu, dacă iubești este greu să depășești momentul atât de ușor, dar asta este”, a început Cătălin.

„Când nu mai e iubire, trebuie să acceptăm înfrângerea. E greu, știu, mi s-a întâmplat și mie. Dar viața e frumoasă și trebuie să ne gândim mereu că e scurtă și că trebuie trăită la maxim. Dacă stăm așa să o tărăgănim după oricine, fie că a fost marea iubire, atunci ne pierdem timpul”, a continuat.

„Ajungi într-un punct în care te întrebi de ce nu ai profitat de acest timp să-ți faci viața mai bună. Sunt «de ce-uri» din astea și regrete, pentru că toată lumea are regrete pe care nu le mai poate întoarce. Nu mai poți face nimic”, a încheiat.

Invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj public fostului ei partener de viață. „Când greșești de foarte multe ori în viață și faci aceeași greșeală și lași copiii și familia și nu te interesează și exiști doar tu pe Pământ, Dumnezeu nu te ajută. Eu și copiii vibrăm sus. Îmi doresc să se ridice, pentru că este în genunchi, să se ridice, să meargă mai departe”, a spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Carmen Harra, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Anamaria își va găsi un partener mai tânăr”

Monica Tatoiu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghcampf: „Un bărbat care a înșelat o dată, o are în sânge”

Anamaria Prodan, declarație oficială privind divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Nu am să-mi lovesc soțul niciodată”

„Să ducă munca mea și a încă familiei lui mai departe. Să arate tuturor că ceea ce s-a întâmplat a fost un accident și, dacă îl ajută Dumnezeu să facă o familie cu domnișoara asta, să facă un copil, să nu repete greșeala asta. Deja a treia oară e foarte mult pentru oricine. Eu n-am nevoie de nimeni și de nimic”, a continuat.

„Vreau să-și vadă copilul, să stea lângă el, să participe la absolut tot. Dai bani copilului? N-am nevoie, îi dau eu. Lăsând gluma la o parte, eu vorbesc foarte mult cu el și-mi doresc să-i fie bine”, a completat.

Anamaria și Laurențiu au împreună un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior, în vârstă de 13 ani. Din primul mariaj cu fostul jucător de baschet Tiberiu Dumitrescu, Anamaria mai are două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani). La rândul său, din primul mariaj cu Mariana Pfeiffer, Laurențiu mai are un fiu, Luca (19 ani). Fostul cuplu a mai avut o fiică, Ana Lisa Cristina. La doar un an și o lună de la naștere, fetița s-a stins din viață din cauza unei malformații congenitale la inimă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter