Cătălin Botezatu a dezvăluit cu ce femei celebre din România ar vrea o aventură de o noapte: „La rege trag regine”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 18 noiembrie 2022, 18:00

Cătălin Botezatu a fost invitat în ediția de vineri a emisiunii La Măruță. Acolo, acesta a răspuns mai multor întrebări la rubrica „Sosurile iuți”. El a dezvăluit, printre altele, și numele a trei femei din showbiz cu care și-ar fi dorit o aventură.

Designerul a fost nevoit să ofere răspunsuri mai multor întrebări. Astfel, la una dintre ele a dezvăluit cu cine și-ar fi dorit să aibă o aventură de o noapte. La unele întrebări, Botezatu a refuzat însă să răspundă.

Cătălin Botezatu a dezvăluit cu cine ar vrea o aventură de o noapte

Pentru început, el a fost întrebat cu ce femei din showbiz ar vrea să aibă o aventură de o noapte, dacă ar fi sigur că nu ar afla nimeni.

Cele trei nume rostite de Cătălin Botezatu au fost Mădălina Ghenea, Mihaela Rădulescu și Andreea Berecleanu. „Am luat femei top, la rege trag regine!”, a glumit designerul.

Citește și: Cătălin Botezatu, la regim strict din cauza problemelor de sănătate. „Adio șampanii și prăjituri!”. Ce a pățit designerul

Botezatu a fost rugat să răspundă dacă cineva i-a „dat o țeapă pe care nu o să va uita vreodată”. Designerul a mărturisit că nu a avut parte de o astfel de experiență.

Designerul regretă despărțirea de Vanda Vlasov

Întrebat dacă a avut o relație pe care ulterior a regretat-o, Cătălin Botezatu a adus-o în discuție pe Vanda Vlasov, despre care spune că regretă că s-a despărțit.

Am fost cu ea doi ani si ceva. O persoană extrem de frumoasă și ea și sora ei și le iubesc și le respect pentru totdeauna. Ea (n.r Vanda) a rămas intr-unul dintre sertarele inimi mele. Tot frumoasa e și acum, are acel ceva quelque chose (traducere – ceva), a spus Cătălin.

Cătălin Botezatu a evitat să răspundă atunci când i s-a cerut numele a trei femei care i-au făcut avansuri și despre care presa nu a aflat.

Cătălin Botezatu spune că își mai dorește copii

Creatorul de modă, în vârstă de 55 de ani a fost nevoit în trecut să meargă la spital, după ce a avut probleme serioase cu stomacul. Cătălin a povestit cum, în urmă cu o lună, s-a confruntat cu dureri insuportabile la nivelul stomacului și a fost nevoit să meargă la doctor pentru investigații suplimentare.

Adesea, Cătălin Botezatu a fost discret cu privire la viața personală. Celebrul designer vorbește mereu în public despre cariera sa și despre proiectele de viitor. Cu toate acestea, preferă însă să păstreze într-o zonă intimă, departe de ochii publicului, subiectul legat de relațiile amoroase și copii.

Botezatu nu ține chiar totul ascuns, mai ales că printre cele mai frecvente întrebări pe care i le pune presa se numără și cele legate de familie și copii. Într-o discuție purtată cu Cristina Șișcanu, Botezatu a dezvăluit lucruri legate de copiii pe care îi are din fostele relații.

Designerul a menționat că și-ar dori foarte tare să aibă o fată și a precizat că ar fi “topit” dacă această dorință ar deveni realitate.

Sursă foto: Captură PRO TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter