Cât câștigă Lavinia Pîrva din contractele de imagine

De Oana Savin, pe
Lavinia Pîrva stă acasă, neavând prea multe contracte, însă averea ei continuă să crească. De când s-a măritat cu Ștefan Bănică, aceasta are numeroase contracte de imagine.

Potrivit Libertatea, de pe urma capitalului de imagine, artista face lunar chiar și 5.000 de euro.

Deși nu are o comunitate mare pe site-urile de socializare, Lavinia Pîrva prezintă un interes major pentru agențiile de publicitate și brandurile de cosmetice.

Aproape zilnic, cântăreața face postări pentru diverse branduri aproape zilnic, iar onorariul ei începe de la 500 de euro. Acest onorariu o face mult mai accesibilă, ținând cont de faptul că alte colege de breaslă, precum Adelina Pestrițu sau Bianca Drăgușanu, cer 1.500 de euro.

Lavinia refuză acest gen de campanii doar atunci când nu are deloc încredere într-un produs. Astfel, ea ajunge să câștige și 5.000 de euro lunar, doar din reclame pe internet.

Pe de altă parte, atunci când participă la evenimente mondene, soția lui Ștefan Bănică nu coboară onorariul sub 1.500 de euro, în funcție de cerințele celor care au beneficii de pe urma prezenței sale.

Lavinia își selectează cu atenție aparițiile, și asta pentru a ține prețurile ridicate. Din acest motiv este văzută mult mai rar față de alte vedete.

Aceste strategii le-ar fi învățat de la soțul ei, despre care se spune că este foarte pretențios, selectiv și că are onorarii de top.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter