Exclusiv. Cine sunt câștigătorii Asia Express: Drumul Comorilor

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 24 aprilie 2020, 09:01
După 12 săptămâni petrecute în Filipine și Taiwan, unde au întâmpinat bariere de limbaj și comunicare și au fost nevoiți să trăiască cu un euro pe zi, o singură echipă a reușit să câștige marea finală și premiul de 30.000 de euro.

Răzvan Fodor și Sorin Bontea sunt marii câștigători al celui de al treilea sezon Asia Express! Au plecat la drum alături de alte opt echipe care pe rând au fost eliminate. În finală au ajuns cu Speak și Ștefania, o echipă puternică, pe care au reușit însă să o învingă, spre bucuria fanilor.

Citește și – Momente impresionante pentru Răzvan Fodor și Sorin Bontea, în Asia Express

Au cerșit mâncare, au rugat localnicii să îi găzduiască și au făcut autostopul. Au trecut prin provocări dificile și au mâncat lucruri pe care nu credeau că le vor gusta vreodată. Totul pentru a merge cât mai departe în competiție, pentru a ajunge în finală. Și au reușit! Au mâncat balut, ouă eclozate vechi de 1000 de ani, au prins porci pe care i-au cărat câțiva kilometri, au căutat monede prin bălegar, au făcut eforturi imense pentru a câștiga. Și în același timp nu și-au pierdut simțul umorului. S-au distrat la fiecare pas și au rămas aceeași Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea, mereu cu zâmbetul pe buze, ce au cucerit publicul.

Reactoarele 3 și 4, cum s-au autodenumit în timpul emisiunii, au demonstrat că formează o echipă puternică, ce a fost greu de învins.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter