Carmen Harra a prezis divorțul Andreei Bălan. Ce o așteaptă acum pe artistă

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 05 martie 2020, 12:42
Carmen Harra a prezis, în anul 2016, divorțul Andreei Bălan de George Burcea. Tot atunci, ea spune că artista va avea doi copii, lucru care s-a și întâmplat. Acum, numerologul face noi dezvăluiri cu privire la viitorul Andreei.

Într-o intervenție telefonică în emisiunea „Agentul VIP”, Harra a vorbit despre predicțiile pe care le-a făcut în urmă cu patru ani, când relația lui Burcea cu Bălan era de abia la început.

În 2016 m-a întrebat cineva, chiar erau la începutul relației. Și prima mea reacție: este o relație care este condamnată la ceva care nu o să meargă, este o relație de scurtă durată”, a afirmat Carmen Harra.

Citește și: Motivul despărțirii dintre Andreea Bălan și George Burcea: „I-a spus că nu o iubește”

Totodată, aceasta a precizat că Andreea era cea care avea să pună punct relației.

Ea este cea care va hotărî să pună un punct foarte curând acestei relații, dar vor avea doi copii. Exact asta s-a întâmplat, a avut acești doi copii, dar relația nu avea cum să continue și cum să supraviețuiască pentru că ei doi, din punct de vedere energetic, nu erau compatibili. Incompatibilitatea asta și-a spus cuvântul la un moment dat între ei doi și și l-a spus destul de repede. Și nu cred că se poate face nimic la ora atuală decât să găsească o soluție să crească acești copii împreună, să aibă și tată și mamă și să se înțeleagă între ei, să rămână prieteni. Probabil asta este tot ceea ce rămâne de făcut”, a mai spus Harra în emisiunea lui Cristi Brancu.

De asemenea, aceasta a vorbit despre ce îi rezervă viitorul Andreei Bălan.

Citește și: Andreea Bălan dă cărțile pe față: „El este cel care nu-și mai dorește familia”

Ea va avea o altă căsnicie. Important este să te desparți frumos și să rămână prieteni. Cam în vreo doi ani va apărea altcineva, diferit de aceste personaje care au trecut prin viața ei. Și îi va aduce echilibru”, a explicat Carmen Harra.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter