Care este și cât costă cel mai scump accesoriu din colecția Alexandrei Stan

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 25 noiembrie 2021, 17:22

Invitată în podcastul „Aproximativ Discuții”, găzduit de Gojira, Alexandra Stan (32 de ani) a vorbit, printre multe altele, și despre cel mai scump accesoriu din colecția ei. „Nu-ți închipui că am genți care costă cât o garsonieră, să fim serioși. N-am geantă de 15 mii de euro”, a început Alexandra Stan.

Care este și cât costă cel mai scump accesoriu din colecția Alexandrei Stan

Întrebată cât a cheltuit cel mai mult pentru un articol vestimentar sau accesoriu, cântăreața a spus: „5.500 de euro, pe o geantă Chanel roz”. Întrebată dacă geanta respectivă nu-și pierde valoarea, Alexandra a completat: „Da, este vintage. Era nouă, dar era dintr-o colecție vintage reactualizată. Era singura și mi-am luat-o din Tokyo.”

În primăvara anului acesta, solista s-a căsătorit cu Emanuel Necatu (35 de ani). Potrivit Alexandrei, după doar 3 luni de mariaj, ea și Emanuel au divorțat. „Am divorțat, m-am măritat, am fost 3 luni măritată și am divorțat. Ne-am căsătorit ca să facem copii, familie, dar, de fapt, nici nu ne potriveam”, a declarat Alexandra Stan.

„Aveam păreri diferite despre viață în general. Ne-a luat flama. Eram disperată. Venisem din junglă. Venisem de la Survivor România și m-am întrebat ce fac cu viața mea. Am zis că trebuie să mă mărit, să fac copil. Simțeam că era o chestie care-mi lipsea foarte mult. Nu eram super împlinită. (…) Asta era chestia care-mi lipsea”, a continuat.

„Sinceră să fiu, mi-am dat seama că poate nu e neapărat ăsta scopul meu în viață sau scopul tuturor femeilor în viață (n.red.: să întemeieze o familie). După ce m-am măritat și am încercat să o fac și pe asta, mi-am dat seama că nu asta era esența. Am ajuns într-un punct în care sunt super relaxată”, a mai spus.

„Acum nu vreau să îl jignesc pe Emanuel. E un om super ok și are foarte multe calități, de-asta m-am și îndrăgostit inițial de el. Sincer, nu eram nici prea pretențioasă, m-aș fi căsătorit cu oricine îmi ieșea în cale. Am încercat să facem copii, am depus eforturi, am mers la doctor, am făcut investigații, ca să fie totul în regulă”, a mai declarat solista.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Alexandra Stan, dezvăluiri în premieră despre sexualitatea ei: „Eu iubesc și bărbații și femeile”

Alexandra Stan, marcată de lipsa tatălui din copilăria ei

Alexandra Stan, noi detalii despre momentul în care a fost agresată: „A fost crunt”

Știai că el a fost primul iubit al Alexandrei Stan? Este un celebru artist român

Invitată în emisiunea „Teo Show”, Alexandra a detaliat motivele divorțului de Emanuel. „Îmi doream pe cineva care e un om normal, nu cântăreț. (…) Noi am confundat lucrurile. Eu îmi doream să îmi fac o familie. Credeam că, dacă găsesc un bărbat și mă mărit și am stabilitate, aveam echilibrul ăla în interior”, a povestit Alexandra Stan.

„Eu cu mine trebuie să lucrez să fiu ok și echilibrată și emoțional, financiar, psihic. (…) Sunt genul de persoană care acceptă orice la început, știind că nu e bine. La un moment dat, când simt că s-a depășit o limită, pun stop și nu mai pot să mă întorc”, a continuat.

„Eu știam de la început că nu o să fie sigur și că o să ne despărțim, nu mi-am ascultat intuiția. Știam amândoi că nu e ok. Ne certam din orice, era toxic ce se întâmpla și trăgeam amândoi cu dinții”, a mai spus artista.

Alexandra Stan: „Eu când iubesc chiar iubesc”

„Vorbim! E un om pe care îl respect. La orice oră m-ar suna și ar avea nevoie de mine, o să fiu acolo. Eu când iubesc chiar iubesc. Când ne-am despărțit i-am zis că o să ajungă în presă. Ne-a fost greu să divorțăm să nu se audă. Am stabilit împreună niște chestii. Ne-am mulțumit: «Băi, mulțumesc, ai fost prima mea soție!». Ne-am căsătorit la mănăstire, o poveste frumoasă. E păcat să pierzi un om doar pentru că nu a fost să fie”, a completat.

Vorbind despre o posibilă împăcare, solista a completat: „Nu zic nu niciodată. Eu mă bucur că nimeni nu a avut de suferit. Cred că și Emanuel e ok. Am trecut cu bine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am apucat să avem copii. Ar fi fost o decizie grea pentru mine să divorțez de un om cu care am un copil”.

„Am prietene și e foarte greu. Mi-am dat seama că, de fapt, noi ne dorim super multe lucruri. Toată lumea aspiră la carieră, la bani, dar mie mi se pare că cel mai greu în viața asta e să ai o familie”, a încheiat.

Foto: Instagram; VIVA!/Oltin Dogaru

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter