(P) Aliatul tău pentru o piele vizibil mai tânără: revoluționarul dispozitiv BEAR de la FOREO

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Joi, 22 aprilie 2021, 15:03
O rutină de îngrijire corectă a pielii nu este doar un răsfăț, ci o necesitate. Cu cât suntem mai atente la acest aspect, cu atât avem mai multe șanse să ne bucurăm de un ten tânăr, cu aspect strălucitor, pe termen lung.

Pentru a ne veni în ajutor, brand-ul suedez FOREO a lansat cea mai nouă inovație în skintech: dispozitivele inteligente de tonifiere facială cu microcurenți BEAR și BEAR mini. Acestea duc conceptul de fitness facial la un cu totul alt nivel, tonifiind pielea și sculptând liniile delicate ale tenului. BEAR este ideal să îl ții acasă, unde poți oricând să îți transformi baia într-un mic paradis spa, pe când BEAR mini este ideal să îl iei cu tine în vacanțe, indiferent unde te poartă pașii.

Cu un design Smart Swedish, o formă ergonomică care se pliază pe curbele și contururile feței, indiferent de forma acesteia, și confecționate din silicon ultraigienic, BEAR și BEAR mini reprezintă un răsfăț la îndemână atunci când vrei să te simți ca o regină chiar la tine acasă. Nuanța Mint a fost cea care nouă ne-a plăcut cel mai mult.

BEAR MINT from FOREO

BEAR îți oferă libertatea de a alege intensitatea microcurentului, dintr-un total de cinci nivele. Rutina noastră preferată cu BEAR, a fost de departe „Total Facial Knockout”. În patru minute, pomeții, fruntea, gâtul și linia maxilarului primesc un veritabil antrenament antirid, care le redă suplețea și oferă o senzație de piele sănătoasă, elastică, îngrijită. Antrenamentul l-am găsit preprogramat în aplicația FOREO For You, alături de alte patru funcții disponibile, care pot fi utilizate împreună cu BEAR. Iar dacă alegi să folosești BEAR mini, poți face antrenamentele și manual, cu ajutorul primei funcții „Contour Cardio”, care este preprogramată în aplicație.

În plus, pentru a preveni orice surprize neplăcute, noile produse marca FOREO vin cu un sistem special Anti-Shock. Acest sistem scanează și măsoară rezistența pielii la electricitate la o rată de 100 de ori pe secundă, ajustând intensitatea microcurenților automat, în doar 0,002 secunde. Pentru un ten sensibil, sistemul anti-șoc este o adiție extrem de utilă, întrucât menține la cote optime calitatea antrenamentelor faciale, dar și siguranța și confortul.

Cum îți revoluționează complet rutina de skincare dispozitivele BEAR by FOREO Sweden

(P) Aliatul tău pentru o piele vizibil mai tânără: revoluționarul dispozitiv BEAR de la FOREO

Elementele cheie ale dispozitivelor BEAR by FOREO Sweden sunt reprezentate de microcurenții stimulanți și pulsațiile T-Sonic. Microcurenții stimulanți tonifică pielea, pe când pulsațiile T-Sonic relaxează zonele tensionate ale mușchilor faciali, netezesc aspectul liniilor fine și al ridurilor, îmbunătățesc circulația și elimină toxinele. Trebuie doar să glisezi sferele cu microcurent pe piele, pentru a stimula propriul colagen, a repara elastina și a oferi un efect de lifting fără să fie nevoie de bisturiu.

Noi am apreciat faptul că BEAR are intensități mai puternice de microcurenți, ideale pentru utilizarea pe întreaga față și pentru modelarea în V – așadar, dacă vrei un antrenament complet, e musai să îl încerci. Pentru o rutină mai delicată, poți apela la „fratele” său mai mic, BEAR mini, care urmărește zone precum cea de sub ochi, sprâncenele și riduri de expresie.

Inteligentul dispozitiv antirid BEAR își face treaba cel mai bine atunci când este utilizat în combinație cu un ser pe bază de apă. O variantă de încredere este serul Serum Serum Serum, formulat special de FOREO. Pulsațiile T-Sonic sporesc absorbția acestui ser și revigorează pielea. După mai multe utilizări, noi am observat că nivelul de elasticitate a pielii a fost îmbunătățit, ridurile și liniile fine reduse, iar aspectul tenului proaspăt, ca după un tratament profesional la salon.

De-a lungul timpului, ai tendința să investești cât mai mult în soluții anti-aging, fie că sunt produse de îngrijire a tenului, fie că vorbim de tratamente profesionale la salon, care în timp devin destul de costisitoare. Recomandarea noastră, mai ales după ce am utilizat dispozitivul BEAR, este să investești o singură dată într-un dispozitiv inteligent antirid și vei vedea rezultatele pe propria piele, fără riduri și linii fine. Nu vei mai avea nevoie de multe produse de îngrijire antirid și tratamente faciale scumpe. Ai nevoie numai de BEAR și de avantajul de a îl putea folosi în confortul propriei case.

Dacă vrei să descoperi și tu beneficiile dispozitivelor BEAR și BEAR Mini, le găsești pe www.notino.ro și www.foreo.com.

Foto: FOREO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter