Care este motivul pentru care copiii Sandrei Bullock primesc, de Crăciun, doar „trei cadouri mici”

De Ioana Tătaru, pe
Sandra Bullock a mărturisit, de curând că, în acest an, fiica sa Laila (6 ani) și fiul Louis (8 ani) vor primi „trei cadouri mici de Crăciun”.

Sandra Bullock: „De ce nu facem ca această sărbătoare să fie pentru alți oameni?”

Actrița a explicat că pentru ea perioada Crăciunului este „exagerată pentru că iau mai multe decât ar trebui, apoi intru în panică pentru că nu am făcut suficient de multe, apoi cumpăr și mai multe, apoi toată lumea exagereaz. Anul acesta ne oprim”, a spus Sandra. „Ne oprim pentru că sunt atât de multe locuri în lume unde oamenii nu au nimic. Și spunem: De ce nu facem ca această sărbătoare să fie despre alți oameni?”

Actrita Sandra Bullock

În anul 2015, Sandra Bullock a dezvăluit publicației People care este tradiția în familia ei: „De obicei, mă costumez în Moș Crăciun și mă furișez afară, astfel încât cei mici să-l întrezărească pe Moș Crăciun în întuneric. Însă Louis mereu mă ceartă că eu trebuie să plimb cățelul când restul familiei îl pândește pe Moș Crăciun. Așa că am comandat un costum XL, pentru acest an și voi preda ștacheta cumnatului meu, astfel încât eu să fiu în casă, alături de copil.”

Sandra Bullock

Sandra Annette Bullock este o actriță și producătoare americană de origine germană. Deși s-a născut în Arlington, Virginia, pe 26 iulie 1964, primii 12 ani de copilărie i-a trăit între Nuremberg, Germania și Washington, învățând pianul de la opt ani, studiind baletul și cântând în corul de copii în producțiile mamei la Staatstheater Nurnberg, dar și în Viena și Salzburg, Austria. În adolescență s-a mutat în Washington și era cunoscută ca actriță, gimnastă și majoretă. Sandra Bullock și-a câștigat faima și notorietatea datorită rolurilor interpretate în filme de succes precum „Demolition Man”, „Speed”, „The Net”, „Hope Floats”, „A Time to Kill”, „The Proposal” sau „The Blind Side”. În anul 2005 a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. De-a lungul timpului, a primit numeroase premii precum: Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță sau Golden Globe. De asemenea, numele ei apare în ediția 2012 a „Cărții Recordurilor” ca cea mai bine plătită actriță, cu 56 milioane de dolari.

Sursă foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter