Care este în prezent relația dintre Mihaela Rădulescu și Dani Oțil

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 12 iunie 2019, 16:18
Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au trăit o frumoasă poveste de dragoste care a ținut primele paginii ale publicațiilor mult timp și reușește să incite chiar și acum, la atâția ani de când s-a încheiat.

Dani Oțil a vorbit întotdeauna foarte frumos despre Mihaela Rădulescu, iar de curând prezentatorul de televiziune a mărturisit cu multă sinceritate care este în prezent relația dintre cei doi: „Noi nu ne-am mai văzut de mult timp, mai vorbim din când în când pe diverse proiecte profesionale. Mă deranjează că este o etichetă atât de puternică, sigur, ea nu poate fi ştearsă, cred că şi marile poveşti de dragoste dintre marii actori sunt căutate tot restul vieţii. Dar mă deranjează când se caută o versiune peiorativă în treaba asta. Eu cu Mihaela suntem buni prieteni, încă ne mai ajutăm în situaţii profesionale grave. A fost o relaţie intensă, a fost de film”, – a declarat Dani Oțil pentru adevărul.

Dani Otil si Mihaela Radulescu

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu s-au revăzut la finele anului trecut în platoul emisiunii Neața cu Răzvan și Dani, iar cei doi au avut o întâlnire foarte plăcută. În prezent, dacă Mihaela Rădulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste de peste 3 ani cu Felix Baumgartner, iar Dani Oțil se iubește cu modelul Gabriela Prisecariu.

Sursă foto: arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter