Care crede Radu Vâlcan că sunt defectele Adelei Popescu. Actorii formează un cuplu de 11 ani

De Unica.ro, pe

Adela Popescu (34 de ani) și Radu Vâlcan (44 de ani) formează un cuplu de 11 ani. S-au logodit în 2014 și s-au căsătorit în anul următor. Cuplul are trei fii, Alexandru (5 ani), Andrei (2 ani) și Adrian (2 luni).

Invitat în emisiunea La Măruță, Radu a acceptat provocarea sosurilor iuți. Actorul a trebuit să răspundă mai multor întrebări picante la propriu. Dacă nu-și dorea ca telespectatorii să afle întrebarea, Radu trebuia să mănânce o rondea de cașcaval învelită în sos picant.

Care crede Radu Vâlcan că sunt defectele Adelei Popescu. Actorii formează un cuplu de 11 ani

Radu a fost vizibil emoționat. La prima întrebare, după multe ezitări, Radu a răspuns: „Dana”. În cele din urmă, fiindcă nu a mâncat picat, Cătălin Măruță a citit întrebarea: „Dacă nu ai fi cunoscut-o pe Adela, cu ce femeie din showbiz-ul românesc te-ai fi văzut căsătorit?”. În platou se afla și Dana Rogoz, iar Adela era și ea prezentă în conversație, prin apel telefonic.

Întrebată de Cătălin cu cine l-ar fi văzut pe Radu căsătorit dacă n-ar fi cunoscut-o pe ea, Adela a spus: „Să ne gândim la o persoană care seamănă cu mine. Dacă eu nu existam, trebuia să fiu inventată. L-aș lăsa pe mâini bune, e băiat bun și l-aș lăsa unei prietene. Dacă tot a zis Dana, l-aș lăsa Danei Rogoz”.

„Adela, e un compliment, îți mulțumesc!”, a spus Dana. „Deci a meritat să rămân, eu voiam doar să fac o poză la publicitate”, a glumit actrița. La a doua întrebare, Radu a răspuns: „Laura Cosoi” și a mâncat picant. La a treia, prezentatorul a dezvăluit care crede el că sunt defectele soției lui: „Dezordonată, neatentă la volan și vorbește mult la telefon”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce casă frumoasă au Adela Popescu și Radu Vâlcan. „E o casă exact cum ne-am dorit-o noi”

Adela Popescu, mesaj emoționant pentru Cove, după retragerea lui de la „Vorbește Lumea”

Adela Popescu a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei

La a patra întrebare a răspuns „eu” și a mâncat picant, iar la a cincea a dezvăluit că, dacă ar fi obligat să părăsească definitiv țara, pe Adela ar lăsa-o în grija lui Răzvan Fodor.

În trecut, Radu a spus cum a fost cucerit de Adela. „Cred că o femeie frumoasă emană acea energie de care avem cu toții nevoie și asta vine din capacitatea interioară pe care o are femeia de lângă tine de a umple spațiul ori golurile care așteaptă să fie completate”, mărturisea.

„Cred că asta înseamnă frumusețea, acea femeie care radiază și te molipsește cu veselia ei, cu fericirea ei. Dacă vorbim despre calități, cele mai importante trei calități de care eu m-am îndrăgostit la o femeie, și acum vorbesc despre Adela, au fost mai mult de trei”, a mai spus.

„M-au impresionat râsul, felul ei de-a fi, veselă mereu, bunătatea și talentul, pentru că Adela are un talent absolut în tot ceea ce face”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter