Care a fost cel mai nebunesc loc în care Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut dragoste

De Unica.ro, pe

Invitată în podcastul „DA BRAVO!”, găzduit de Mihai Bobonete (41 de ani), Adela Popescu (35 de ani) a dezvăluit care a fost cel mai „exotic, nebunesc, neconform” loc în care a făcut dragoste cu soțul ei, actorul și prezentatorul TV Radu Vâlcan (45 de ani).

Care a fost cel mai nebunesc loc în care Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut dragoste

Adela și Radu formează un cuplu din anul 2010 și s-au căsătorit în august 2015. Împreună au trei fii, Alexandru (5 ani), Andrei (3 ani) și Adrian (8 luni).

Întrebată care a fost cel mai atipic loc în care ea și Radu au făcut dragoste, Adela a răspuns: „În baia dintr-un aeroport”. În continuarea aceluiași interviu, întrebată ce sfaturi are pentru părinții care vor să facă dragoste în timpul în care copiii lor sunt acasă, Adela a mai spus: „Trebuie să ți se pare că-ți place fix tensiunea aia. Să fie adrenalină”.

Ulterior, întrebată cum ar reacționa dacă unul dintre fiii lor i-ar prinde pe ea și pe Radu într-un astfel de moment, Adela a completat: „«Tati n-o bate pe mami!», aș spune. Am citit despre asta și, de fapt, lor li se pare o super agresiune”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce casă frumoasă au Adela Popescu și Radu Vâlcan. „E o casă exact cum ne-am dorit-o noi”

Adela Popescu a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei

În ce relații au rămas Dan Bordeianu și Adela Popescu la 15 ani de la despărțire

Adela și Radu s-au cunoscut în timpul filmărilor telenovelei „Iubire și onoare”.

„Primele casting-uri pentru serial le-am dat cu actorii mai vechi care urmau să joace. La un moment dat, a venit rândul să dau și cu ea, pentru o anumită scenă, cu personajul ei. Am văzut atâta forță la femeie aia micuță de statură. În momentul în care a început repetiția, nu-mi venea să cred. Eram șocat. Asta a fost prima interacțiune dintre noi. Apoi am mai repetat și uite-ne acum”, a povestit Radu în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar.

„Am început ușor să ne apropiem. Pe mine râsul ei m-a dat pe spate. Are un râs, zic eu, contagios. Când ne-am cunoscut a ieșit explozia și forța de care a dat ea dovadă, după am fost simpli colegi. După luni de zile de repetiții, a fost un moment, apoi mai multe momente. Când filmam «Iubire și onoare» în Turcia, îi știam tot programul, ieșea dimineața la alergat, atunci eram fiert”, a mai spus.

„Totul a fost natural. Ea mă ținea așa la distanță. Nu-ți imagina că eram nesimțit, eram delicat. Dar în felul ăsta i-am dat ocazia să mă cunoască. Am depus toate eforturile să o facă. (…) Prima întâlnire a fost la Ruse, în Bulgaria. Îmi aduc aminte și acum ce am mâncat, calmari prăjiți. Și dacă mâncam mămăligă mi se părea ceva exotic, extraordinar. (…) După am și cerut-o în căsătorie tot acolo, dar la un alt restaurant”, a mai declarat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter