Cântăreața celebră din anii ’70-’80 care suferă de depresie

De Unica.ro, pe

Depresia este o boală psihică ce nu iartă pe nimeni, care poate lovi oricând. Pentru celebra cântăreață Doina Spătaru, lupta cu depresia continuă.

Acum opt ani, fiica Doinei, Mălina Olinescu, a întâlnit un sfârșit tragic la 37 de ani, când s-a aruncat de la geam. Pentru cântăreață, vestea a fost o lovitură extrem de puternică, dublată de faptul că fostul ei soț, Boris Olinescu, a murit și el după ce a căzut de la etaj. Pe lângă aceste dureri mari, surse din anturajul artistei au dezvăluit pentru Cancan că aceasta ar avea și alte probleme personale.

Apropiații ei ar fi spus că Doina nu se mai înțelege bine cu cealaltă fată a ei, Codruța, care era mai mare decât Mălina cu un an. Sursa neînțelegerilor ar fi reproșurile fiicei către mamă, dar și niște probleme legate de moșteniri care ar reveni Codruței.

Pe lângă aceste afirmații făcute de apropiații Doinei, aceasta din urmă se mai confruntă cu un scandal – imaginea ei a fost șifonată în presă după ce a fost acuzată că a avut o relație extraconjugală cu colegul ei de scenă, Petre Geambașu, timp de ani de zile. Acuzațiile au venit chiar de la fiul lui Petre, Călin. Fiul artistului a mai suspectat în trecut că Mălina ar fi putut să fie chiar sora lui vitregă, dat fiind relația dintre tatăl lui și cântăreață.

Cunoștințele Doinei care au făcut declarații pentru Cancan au mai subliniat că femeia ar suferi de depresie și se retrage la biserica de lângă casa ei adeseori, pentru a se ruga și a plânge.

Sursa foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter