Adele nu și-a dorit mereu să fie slabă. Ce a determinat-o să piardă peste 45 de kilograme

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 04 august 2020, 17:52

Îndrăgita cântăreață Adele, care a reușit să dea jos mai bine de 45 de kilograme, spunea, într-un interviu mai vechi că, de fapt, ea se simțea foarte bine în pielea ei și nu a fost niciodată un țel pentru ea să slăbească.

Citeşte şi: Cum se ține dieta SirtFood. Adele a slăbit 45 de kilograme cu ajutorul ei

În vârstă de 32 de ani, Adele prefera, pe vremea când era plinuță, ieșirile cu fetele în club sau la cafenele în locul mersului la sala de fitness.

„Port măsura L la haine, perfect normal. Nu recomand nimănui să slăbească în mod nesănătos peste noapte. Am destule lucuri la care să mă gândesc, iar pierdutul kilogramelor se află la capătul listei mele. Greutatea nu are de ce să mă deranjeze. Și nu este din lene, doar că sunt alte lucruri mai importante acum în viața mea”, povestea Adele, în 2011, pentru publicația QMagazine.

Citește gratuit ediția de august a revistei Unica. O găsești AICI

Povestea artistei cu pierderea surplusului de kilograme a început după despărțirea de fostul soț, Simon Konecki, anul trecut, cu care are un fiu, Angelo. Adele a decis, după divorț, că trebuie să facă o schimbare în viața ei pentru că devenise din nou o femeie singură și își dorea să fie sănătoasă pentru a avea grijă de fiul ei.

Adele are acum 65 de kilograme și se simte și arată mai bine ca niciodată.

sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter