Când începe Asia Express sezonul 4 – Drumul Împăraților

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 08 iunie 2021, 16:39

Competiția Asia Express este varianta românească a reality show-ului Peking Express, format TV lansat în anul 2004. În România, emisiunea a debutat pe 12 februarie 2018. Primul sezon a fost găzduit de Gina Pistol (40 de ani) și de actorul Marius Damian (49 de ani).

În sezonul al doilea, Ginei i s-au alăturat artiștii Liviu Vârciu (40 de ani) și Andrei Ștefănescu (43 de ani), care au fost în sezonul al treilea înlocuiți de Oase, câștigătorul sezonului 2, alături de solistul CRBL (42 de ani).

Fiindcă în primăvara lui 2021 a devenit mamă pentru prima oară, Gina a fost înlocuită cu Irina Fodor (32 de ani). Oase și Marius Damian vor găzdui de asemenea competiția TV.

Când începe Asia Express sezonul 4 – Drumul Împăraților

Anul acesta, concurenții au pornit pe Drumul Împăraților. Filmările au loc în Turcia, Georgia şi Azerbaidjan. Vor mai fi și alte destinații pe rută, însă despre ele vom afla pe parcursul show-ului.

Asia Express 2021 se va difuza din toamnă. Concurenții sunt nevoiți să trăiască cu 1 euro pe zi, să-şi caute cazare și transport și să ajungă primii la destinație, după îndeplinirea mai multor probe.

Care sunt cele 9 echipe ale sezonului 4 Asia Express

Connect-R și Shift; Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera; Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy; Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza; Alexandra Ungureanu și mama ei; Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona de digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.

Citește și:

Cum se înțeleg Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol după doi ani de la divorț

Ce au făcut Kate Middleton și Prințul William după ce au aflat că Meghan Markle a devenit mamă pentru a doua oară

Lora se retrage de la Vorbește Lumea? „Am acceptat cu plăcere să prezint din nou”

Irina Fodor: „Contextul în care se desfășoară anul acesta competiția este unic”

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după Chefi la cuțite va urma atât de repede un alt proiect.

Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii. Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile.

Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia. Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți – iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o.

Contextul în care se desfășoară anul acesta competiția este unic, așa că provocările vor fi și ele pe măsură, sunt convinsă, dar avem concurenți cu un caracter puternic, pregătiți să înfrunte orice obstacol și să câștige, iar eu sunt acolo, alături de ei, pregătită să îi susțin și să îi încurajez”, a declarat Irina.

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon Asia Express – Drumul Împăraților au început în mai 2021. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 vor fi în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât la TV, cât și în online, pe A1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia, și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter