Cameron Diaz dezvăluie adevăratul motiv pentru care a renunțat la Hollywood

De Amelia Matei, pe
Cândva nelipsită de pe marile ecrane, Cameron Diaz s-a retras de câțiva ani  din lumina reflectoarelor. O lume întreagă i-a admirat zâmbetul irezistibil în numeroase filme, printre care „Masca”, „Îngerii lui Charlie” sau „Cealaltă femeie”, dar cu toate acestea actrița nu a mai jucat în niciun film din 2014 încoace.

Cameron Diaz a acceptat recent invitația colegei sale de breaslă, Gwyneth Paltrow, în cadrul evenimentului „Goop Wellness Summit”, unde a vorbit deschis despre celebritate și echilibru în viața personală.

Întrebată de ce a renunțat să mai joace în filme în ultimii ani, actrița în vârstă de 44 de ani a spus că în cele două decenii de carieră a înțeles că: „Nu pot să îmi dau seama cine sunt. Ceea ce este greu de recunoscut. Am simțit nevoia să mă adun”.

Paltrow a întrebat-o, de asemenea, care a fost motivul pentru care a amânat căsătoria până la vârsta de 40 de ani.

„41”, a corectat-o politicos Cameron Diaz. „Motivul cred că este că nu îl cunoscusem pe cel care îmi putea fi soț. Am avut mai mulți iubiți de-a lungul timpului, dar este o diferență foarte mare între iubit și soț”, a explicat Diaz.

„Acum am un soț care îmi este partener în viață și în tot. Vorbim despre doi oameni foarte diferiți. Suntem foarte diferiți unul față de celălalt, dar împărțim aceleași valori, suntem ca două boabe într-o păstaie. Suntem amândoi suficient de ciudați unul pentru celălalt”, a adăugat actrița.

Vorbind deschis despre cum funcționează atât de bine căsnicia cu muzicianul Benji Madden, a mai spus: „Noi femeile suntem prea concretizante. Într-un fel, soțul meu mi-a arătat cum este să nu fiu parte dintr-o relație ci un egal”.

„Nu am mai fost niciodată iubită în felul acesta. Mă uit la el în fiecare zi și mă inspiră, se străduiește foarte mult. Mă simt extrem de norocoasă”, a conchis Cameron Diaz.

Citește și – Cameron Diaz se gândeşte la copii

Citește și – Cum să te îmbraci trendy cu câteva piese simple. Învaţă de la Cameron Diaz!

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter