Cabral, fotografie rară cu fiul și cu fiica lui, Namiko. „Andreea ne face poza”

De Unica.ro, pe

Andreea Ibacka (35 de ani) a născut un băiețel pe 5 octombrie 2021. Actrița și soțul ei, Cabral (44 de ani), mai au o fetiță, Namiko, care va împlini 3 ani în decembrie 2021. Din primul mariaj cu modelul și prezentatoarea TV Luana Mitran (54 de ani), moderatorul emisiunii „Ce spun românii” mai are o fiică, Inoke, în vârstă de 18 ani.

Cabral, fotografie rară cu fiul și cu fiica lui, Namiko. „Andreea ne face poza”

Recent, pe Facebook, prezentatorul TV a publicat o fotografie în care este surprins alături de fiul nou-născut și de fiica lui, Namiko. „Leagăn (mă rog, Ragnar) stă ca micul pe grătar. Namiko e singurul copil de 3 ani cu 41 la picior. Sau cam așa se vede în poze… Eu parcă mă pregătesc să-i mănânc pe amândoi. Andreea Ibacka ne face poza”, a scris în descrierea imaginii.

Înainte ca Andreea și bebelușul să vină acasă, intrat virtual în direct în emisiunea „La Măruță”, Cabral a vorbit despre reacția micuței Namiko la venirea pe lume a frățiorului ei. „Aia mică e foarte bine, așteaptă să-i vină «necazul» acasă. Încercăm să facem în așa fel încât să fie cât mai mică gelozia atunci când «se primește marfa», pentru că na, vorba aia, se trezește cu concurență și nu-i convine. Încercăm să facem cumva să fie, deloc nu știu dacă va fi, dar să fie cât mai mică”, a spus prezentatorul.

„Am intrat în travaliu așa cum mă așteptam, dar nu eram singură că o să mi se întâmple pentru că prima oară, în 41 de săptămâni, nu a fost să fie. M-a adus soțul, sunt singură la maternitate, așa cum se întâmplă în perioada aceasta. Suntem foarte bine, atât eu, cât și bebe. Suntem mega fericiți, niște norocoși”, a povestit Andreea la Insta Story după naștere.

„Am fost pur și simplu zăpăcită de atâta dragoste și emoții și activități alături de bebe. Pe parcurs o să vă povestesc mai multe. Suntem foarte fericiți, foarte recunoscători și foarte norocoși”, a încheiat actrița.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce studii are Andreea Ibacka, soția lui Cabral, și cum a devenit actriță

Cabral și Andreea Ibacka au aniversat 10 ani de mariaj. „Lucrurile nu au mers ca unse de fiecare dată”

Ce joburi a avut Cabral Ibacka înainte de intra în televiziune?

Andreea și Cabral au aniversat 10 ani de mariaj pe 1 iunie 2021. Perechea a întâmpinat și dificultăți pe parcursul trecerii acestor ani. Cuplul s-a cunoscut în anul 2008, pe platourile de filmare ale telenovelei „Inimă de țigan”.

„Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent și era fermecat de ea. Nu mai avea ochi pentru altcineva”, povesteau surse din preajma cuplului la scurt timp după începutul relației lor.

La Antena Stars, vara aceasta, Andreea declara în glumă: „Mi-a mâncat tinerețile. M-a cunoscut de mică, da. (…) Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi, de cele mai multe ori, facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor”.

„Dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative. Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul cu celălalt”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter