Blake Lively, însărcinată. Ryan Reynolds va fi pentru prima dată tătic

De Geo Berciu, pe

Blake Lively este însărcinată cu primul ei copil, iar soţul ei, Ryan Reynolds este extrem de fericit, se anunţă într-un comunicat oficial remis de către cele două vedete.

Informaţia privind sarcina actriţei Blake Lively în vârstă de 27 de ani a fost publicată pe site-ul de lifestyle al acesteia, Preserve, alături de o fotografie a vedetei afişându-şi silueta de gravidă. Autorul fotografiei este fratele lui Blake, Eric Lively.
Blake Lively, însărcinată. Ryan Reynolds va fi pentru prima dată tătic

Blake a declarat într-un interviu recent că îşi doreşte să devină mamă şi pare să se ţină de plan. La rândul său, Ryan Reynolds a dat de înţeles că vrea să aibă o familie mare: „Amândoi provenim din familii numeroase – părinţii mei au făcut patru copii, ai lui Blake au făcut cinci. Toată lumea spune că asta este o nebunie, dar vom putea afla asta doar când vom ajunge acolo.”
Blake Lively, însărcinată. Ryan Reynolds va fi pentru prima dată tătic

Blake Lively şi actorul canadian Ryan Reynolds sunt căsătoriţi din 2012, iar acesta va fi primul copil pentru ambele vedete. Cei doi s-au cunoscut în 2011, pe platoul de filmare al lungmetrajului „Green Lantern 3D: Protectorul Universului”, iar, un an mai târziu, s-au căsătorit.
(Sursa foto: Instagram, Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter