Cum arată noua iubită a lui Leonardo DiCaprio, fiica vitregă a legendarului Al Pacino

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 02 aprilie 2018, 13:19
Leonardo DiCaprio (40 ani) este în acest moment unul dintre cei mai doriți burlaci de la Hollywood. După o serie de relații cu modele foarte tinere, actorul se pare că și-a găsit fericirea momentan alături de fiica vitregă a legendarului Al Pacino (77 ani), Camila Morrone (20 ani).

Leo și Camila sunt împreună de la începutul anului și par foarte fericiți împreună. Cu toate că el este cunoscut pentru relațiile pasagere, apropiații cuplului spun că de data aceasta s-ar putea ca legătura cu Camila să fie totuși mai serioasă, și prin prisma faptului că Leo îl admiră mult pe Al Pacino, și sunt foarte buni prieteni.

De-a lungul anilor, actorul a avut relații cu o mulțime de femei celebre, printre care Blake Lively (30 ani), Rihanna (30 ani), Gisele Bündchen (37 ani) sau Bar Rafaeli (32 ani).

Vezi șiLeonardo DiCaprio și Kate Winslet, o poveste de iubire platonică

Cine este Camila Morrone, iubita lui Leonardo DiCaprio

Actuala iubită a lui Leo este fiica vitregă a lui Al Pacino. Originară din Argentina, ea este actriță și model. Și-a început cariera debutând pe coperta revistei Vogue Turcia, iar din 2017 ea a fost prezentă pe cele mai importante podiumuri de modă, prezentând pentru designeri celebri.

Camila Morrone

Camila Morrone

Camila Morrone s-a născut în Buenos Aires și este fiica lui Maximo Morrone și a Lucilei Solá.

Mama ei, Lucila, este doar cu un an mai mare decât Leonardo DiCaprio, având 41 de ani. Ea are o relație cu Al Pacino de aproximativ 10 ani, cu toate că este mai tânără decât el cu 36 de ani.

Lucila Sola si Al Pacino

Lucila Solá și Al Pacino

Legendarul Al Pacino nu a fost niciodată căsătorit, dar are doi copii biologici, gemenii Anton și Olivia, de 18 ani, dintr-o relație anterioară pe care a avut-o cu Beverly D’Angelo.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter