Bindi Irwin a născut! Prima imagine cu fiica ei

De Adelina Duinea, pe

Bindi Irwin (22 de ani), fiica regretatului zoolog și om de televiziune Steve Irwin, și soțul ei, Chandler Powell, au devenit părinți pentru prima oară joi, 25 martie 2021. „Celebrez cele două iubiri ale vieții mele”, a scris Bindi în mediul online.

Bindi Irwin a născut! Prima imagine cu fiica ei

Bindi și Chandler s-au căsătorit pe 25 martie 2020. „Aniversare de un an fericită, dragului meu soț! Tot azi s-a născut frumoasa noastră fiică”, a scris Bindi în dreptul primei fotografii cu fiica ei, Grace Warrior Irwin Powell.

„Războinica [Warrior] noastră grațioasă reflectă cea mai frumoasă lumină. Grace este numită după străbunica mea și după rudele din familia lui Chandler începând din anii 1700. Numele ei mijlociu, Warrior Irwin, este un omagiu adus tatălui meu și moștenirii sale ca cel mai incredibil Warrior Wildlife.

Numele ei de familie este Powell și deja are un suflet atât de bun, la fel ca tatăl ei. Nu există cuvinte care să descrie cantitatea infinită de iubire pentru fetița noastră dulce. A ales ziua perfectă în care să vină pe lume și ne simțim extrem de binecuvântați”, a mai scris Bindi.

În august 2020, Bindi și Chandler au dezvăluit că urmează să devină părinți pentru prima oară. Luna următoare, în septembrie, cuplul a dezvăluit că va avea o fiică. „Bebelușă, ești lumea noastră!

Frumoasa noastră fiică este acum cam de mărimea unei țestoase Aldabra și atât de sănătoasă pe cât se poate. Abia așteptăm venirea ei pe lume!”, a scris Bindi atunci, pe Instagram.

Prima imagine cu fiica lui Bindi Irwin o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Citește și:

O actriță din serialul „Two and a Half Men” este membră a familiei regale britanice

Alina Laufer și gemenii ei, acasă după aproape 6 săptămâni de spitalizare

Ilinca Vandici, mărturisiri emoționante despre pierderea tatălui ei

„Eu și Chandler suntem mândri să anunțăm că vom deveni părinți! Este o onoare să vă împărtășim acest moment special. Deși sunt în primul trimestru de sarcină, vrem să fiți parte din această călătorie a noastră încă de la începutul ei”, spunea Bindi în august 2020.

„Nu am putut aștepta să vă împărtășim vestea în timp ce ființa aceasta micuță a devenit cea mai importantă parte a vieții noastre. Sprijinul vostru înseamnă enorm pentru noi.

Vă rugăm să transmiteți sfaturile, gândurile și rugăciunile voastre către noi și către bebelușul nostru. Iubire și lumină. ❤️” În secțiunea de comentarii, soțul lui Bindi a scris: „Vei fi cea mai grozavă mamă!”.

Chandler s-a mutat din Florida, SUA, în Australia pentru a locui cu familia Irwin care a continuat munca începută de regretatul tată al tinerei, Steve Irwin. Bindi avea doar 8 ani când, în 2006, tatăl ei, vânător de crocodili și conservator al vietăților sălbatice, a fost ucis de o pisică de mare în timpul unei filmări.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter