Bianca de la Insula Iubirii 2017 e de nerecunoscut, după mai multe intervenții estetice

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 05 iunie 2018, 15:05
În 2017, cuplul Bianca (23 ani) și Liviu (44 ani) participa la Insula Iubirii, emisiune filmată în Thailanda la începutul anului și difuzată la TV în vară. Cei doi au vrut să-și testeze relația, lucru care s-a dovedit a fi mai complicat decât ei și-ar fi imaginat vreodată.

Bianca și Liviu de la Insula Iubirii 2017. Scurt istoric al relației

Pentru început, Bianca a atras atenția tuturor când a mărturisit că a făcut o întrerupere de sarcină chiar înainte de a participa la emisiune, pentru că ea și Liviu nu puteau rata această ocazie. Pentru ei, show-ul era și o ocazie bună de promovare, având în vedere că dețin o afacere proprie.

bianca si liviu de la insula iubirii 2017

Bianca și Liviu, partenerul ei de viață

Apoi, oricât de îndrăgostită ar fi vrut ea să pară, de partenerul său de cuplu, Bianca a făcut sex cu ispita Sorin, aventură pe care fanii show-ului au putut-o vedea pe micile ecrane.

Bianca si Sorin de la Insula Iubirii

Bianca și ispita Sorin

Pentru că la finalul emisiunii Bianca a regretat escapada amoroasă, s-a întors la iubit, s-a căsătorit în secret cu el la câteva luni după ce au revenit în țară și împreună au acuzat producătorii reality show-ului de faptul că le-ar fi stricat imaginea.

Vezi șiReacția lui Hamude, după ce Bianca de la Insula Iubirii a acuzat producătorii emisiunii

Pe lângă toate aceste controverse, Bianca a mărturisit în cadrul emisiunii Insula Iubirii că Liviu, actualul ei soț, a și agresat-o fizic, ea având dovezi în acest sens.

Ce fac acum Bianca și Liviu de la Insula Iubirii 2017

După o poveste mai ceva ca-n filme, Bianca și Liviu și-au văzut în continuare de viața de cuplu, de propria afacere și de vacanțe, una dintre pasiunile tinerei.

Un an mai târziu, în prezent, viața lor nu pare să se fi schimbat prea mult… Cu toate acestea, Bianca s-a schimbat foarte mult, radical chiar.

Încă din timpul emisiunii ea a mărturisit că și-ar dori implanturi mamare, dar și buze mai senzuale, drept urmare se pare că odată întoarsă în România, blonda a trecut la fapte. Ulterior, ea și-a schimbat și culoarea părului, în prezent fiind brunetă. Pe scurt, Bianca a ales o transformare totală de look!

Cum arată acum Bianca de la Insula Iubirii 2017

Acum, Bianca e de nerecunoscut. Ea postează adesea fotografii și selfie-uri pe rețelele de socializare, în care își etalează noul look.

Dincolo de sânii mai mari și de schimbarea culorii părului, cea mai mare schimbare la Bianca o reprezintă buzele. Ea pare că și-a mărit foarte mult buzele, prea mult chiar, după cum se poate vedea în fotografiile de mai jos.

Bianca de la Insula Iubirii 2017

Bianca, în prezent. Foto: Instagram

Comentariile celor care o urmăresc pe rețelele de socializare nu au întârziat să apară, așa cum era de așteptat, o prietenă alintând-o „botoasă mică”.

Foto: Antena 1, facebook, instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter