Bianca Adam (Tequila) a fost bătută pe stradă

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 05 iunie 2020, 14:30
Bianca Adam, cunoscută sub numele de Tequila, a povestit că a fost bătută cu ranga pe stradă și nimeni nu i-a sărit în ajutor. Vloggerița a afirmat că cel care a agresat-o a fost un dezvoltator imobiliar.

Tequila, care are 1.6 milioane subscriberi pe Youtube, a declarat că bărbatul era supărat și susținea că i-ar fi spart o bucată de marmură cu mașina pe care o parcase lângă un bloc al acestuia.

Vloggerița a povestit pe canalul ei de Youtube cum a fost chemată la mașină, după care a fost agresată și bătută și lăsată fără telefon. Bianca nu este singura care a fost lovită. Și un prieten de-al ei, care a însoțit-o, s-a ales cu fruntea spartă după ce agentul imobiliar a aruncat cu telefonul în el.

Citește GRATUIT numărul de iunie al Revistei Unica, în format digital!

Tequila a afirmat că nimeni nu i-a sărit în ajutor, cu toate că în jur se aflau mai multe persoane.

„Eram îmbrăcată sport, cu un hanorac negru, aveam mască și pantaloni cu tur. Nimeni nu a vrut să mă ajute. Chestia a dăunat cel mai mult, având în vedere stereotipurile care există în țara noastră. Am mers 30 de minute și nimeni nu mă ajuta“, a spus Bianca Adam.

În urma agresiunii, Tequila a suferit leziuni la o mână și o vânătaie de 17 cm pe coapsă după ce a fost lovită cu o rangă.

Tânăra a mai afirmat că a depus plângere la poliție.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter