Bebe Rexha, refuzată de designeri pentru că este „prea mare”

De Oana Savin, pe
Bebe Rexha nu știe cu ce se va îmbrăca la gala premiilor Grammy din acest an, unde a primit două nominalizări. Și nu pentru că ar fi prea pretențioasă, ci din cauza designerilor, care refuză să îi creeze o rochie.

Mulți designeri au refuzat să îi creeze cântăreței o rochie mulată pe corp din cauza formelor sale, susținând că este „prea mare”.

Totuși, Bebe Rexha spune că poartă mărimea 38 și nu înțelege de ce marii designeri fug de această mărime.

Artista a postat pe Instagram un video în care își exprimă nemulțumirea față de această situație.

Dacă nu vă place stilul meu vestimentar sau muzica mea este un lucru. Dar nu spune că nu poți îmbrăca pe cineva care nu are o anumită dimensiune a taliei. Sunt nominalizată la două premii Grammy, iar acesta este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplar vreodată în cariera mea. Știu că artiștii colborează cu designeri pentru a le crea outfit-ul potrivit pentru apariția la premiile Grammy. Am încercat și eu acest lucru, dar am fost refuzată din cauza formelor mele”, a afirmat ea în filmuleț.

Creatorii de modă spun că mărimea 38 este prea mare pentru standardul premiilor Grammy și nu riscă să facă o rochie foarte largă care să o pună într-o lumină proastă și pe cântăreață dar și pe ei.

Bebe Rexha, două nominalizări la Premiile Grammy

Artista a primit două nominalizări la premiile Grammy din acest an, la categoriile „Best New Artist” și „Best Country Dou/Group performance”.

Bebe Rexha a postat pe Instagram o fotografie pentru a le arăta tuturor că nu este „prea mare”, așa cum i-au spus anumiți designeri.

 

View this post on Instagram

 

Hanging by the pool 🏊

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on

Totodată, ea a afirmat că își iubește corpul și că va veni la premiile Grammy indiferent dacă marii designeri vor refuza în continuare să îi creeze o ținută potrivită formelor ei.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter