Beatrice Olaru, despre mariajul Alexandrei Stan cu Emanuel Necatu: „Noi avem un cerc comun”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 21 septembrie 2021, 14:10

Alexandra Stan (32 de ani) și Emanuel Necatu (35 de ani) s-au căsătorit în secret în primăvara anului acesta. Recent s-a speculat că perechea s-ar fi despărțit, după ce bărbatul a șters de pe contul lui de Instagram fotografiile cu Alexandra. Pe contul solistei, imaginile cu Emanuel încă apar.

Beatrice Olaru, despre mariajul Alexandrei Stan cu Emanuel Necatu: „Noi avem un cerc comun”

De la bun început, Alexandra a făcut clar faptul că Emanuel nu-și dorește ca ea să vorbească despre el presei sau pe rețelele sociale. Contul lui de Instagram este privat, iar decizia de a șterge fotografiile cu Alexandra poate fi doar un efort în plus de a fi discret cu viața sa personală.

Ulterior, Beatrice Olaru, o prietenă apropiată de-a solistei, a vorbit despre mariajul acesteia cu Emanuel. „Și-a dorit discreție absolută. Mă bucură că a avut nunta așa cum și-a dorit-o. Noi avem un cerc comun, așa am ajuns să fim prietene. Nu știu detalii, și, chiar dacă aș ști, nu sunt în măsură să vorbesc despre viața ei privată”, a declarat Beatrice, potrivit Spynews.

Cântăreața a ignorat zvonurile din presă, declarând la Insta Story: „Noul meu album este aproape gata. Am muncit atât de mult la el. Mă simt atât de norocoasă și binecuvântată și abia aștept să-l împărtășesc cu voi”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Alexandra Stan, pregătită să devină mamă? „Ne doream să întemeiem o familie”

Cătălin Măruță, despre conflictul cu Alexandra Stan: „Mă deranjează oamenii care nu sunt corecți”

Alexandra Stan, mărturii neașteptate: „[…] mi-a fost trădată încrederea de către un bărbat”

EXCLUSIV! Alexandra Stan ne-a spus ce înseamnă pentru ea să facă parte din comunitatea LGBTQ+

În august 2021, invitată în podcastul lui Damian Drăghici, solista a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei de când a devenit soție.

„E bine. E greu, îți dai seama, nu e ca și cum nu ești căsătorit. E frumos. Eu mi-am dorit dintotdeauna să am o relație serioasă. De-asta, cu toți bărbații cu care am fost, am avut relații lungi. Trei relații lungi am avut. Îmi doresc foarte mult o familie. Îmi doresc să fiu mamă, îmi doresc să fac copii. Mie îmi place mult asta. Am crescut în casă cu bunica, mama, tata, sora mea, suntem mulți”, a spus Alexandra Stan.

La scurt timp de la nuntă, Alexandra a fost fotografiată de către paparazzi fără verighetă. Atunci, întrebată dacă între ea și Emanuel ar exista probleme, artista a declarat pentru VIVA!: „E absurd să dau explicații presei de fiecare dată când îmi dau jos sau pun la loc verighetă. Chiar îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă, mai ales că nu îi place”.

Foto: Instagram; VIVA!/Oltin Dogaru

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter