Barbra Streisand și-a clonat de două ori animalul de companie

De Mădălina Manole, pe
Barbra Streisand și-a iubit foarte mult cățelușa, pe nume Samantha, din rasa Coton du Tulear, însă, din păcate, aceasta a murit anul trecut, la vârsta de 14 ani. Pentru că nu a suportat pierderea, artista a ales să o cloneze în două exemplare.

Barbra Streisand a povestit într-un interviu acordat publicației Variety că, de fapt, cele două cățelușe ale sale, Miss Violet şi Miss Scarlett, sunt copii ale Samanthei, patrupedul care i-a stat alături artistei timp de 14 ani și pe care o alinta Sammie. Pentru a o clona, înainte de a muri, acesteia i-au fost prelevat celule din cavitatea bucală şi din stomac: „Puii au personalităţi diferite. Aştept să mai crească ca să văd dacă au ochii căprui ai Samanthei şi seriozitatea ei” – a declarat Barbra Streisand.

Barbra Streisand si-a clonat catelul mort

Familia s-a mărit anul trecut cu încă o cățelușă semănătoare, o verișoară îndepărtată a lui Sammie, așa cum o descrie Barbra într-o fotografie pe Instagram, pe nume Miss Fanny. Artista este atașată profund de această rasă canină având în vedere că prima sa cățelușă, Sadie, a primit-o cadou pe când avea doar 23 de ani.

With Sadie… 1965. A gift from the cast of #FunnyGirl. #tbt

A post shared by Barbra Streisand (@barbrastreisand) on

Barbra Streisand, care anul acesta va împlini vârsta de 76 de ani, se află într-o condiție fizică de invidiat pentru vârsta sa, însă, se pare că psihic începe să se degadeze. În ultima vreme, artista a fost acuzată că ar suferi de o formă incipientă de demență, dat fiind că uită lucruri recent întâmplate în viața sa și nu de puține ori și-a pierdut orientarea în spațiu, simptome care prevestesc această boală.

Barbra Streisand

Barbra Streisand, fotografie realizată la 74 de ani

Barbra Streisand este o cântăreață, autoare, actriță, regizoare și producătoare de film americană, cu origini evreiești. Este căsătorită de 20 de ani cu actorul James Brolin și are un băiat, pe Sason Gould, din prima căsnicie.

Citește și – Jane Seymour a pozat în Playboy la 67 de ani. Cum arată azi Dr. Quinn

Citește și – Pentru ce sume colosale și-au asigurat vedetele internaționale atuurile fizice

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter