Bărbaţi hot la Hollywood: Bradley Cooper şi Jude Law

De Viva.ro, pe

Frumuşelul Bradley Cooper şi instabilul Jude Law au fost văzuţi de curând în compania unor modele superbe care ne-au amintit de Axl Rose şi Stephanie Seymour sau Mick Jagger şi Jerry Hall.
Deşi presa internaţională a dat ca sigure cele două noi relaţii, ar fi prudent să fim puţin suspicioşi. Măcar în ceea ce-l priveşte pe britanic.
Bradley Cooper a fost desemnat în 2011 cel mai sexy bărbat în viaţă, iar Jude Law este conside­rat demult cel mai infidel partener pe care îl poate avea o femeie. Dar se pare că amândoi ar fi acum fericiţii iubiţi ai unor manechine tinere, frumoase şi cu şanse mari de a ajunge super-faimoase.
Bradley Cooper şi Suki Waterhouse
Când l-a cunoscut pe Bradley, numele ei nu spunea mare lucru decât celor foarte pasionaţi de modă. A apărut în diverse reviste glossy (inclusiv Vogue) şi în campanii pentru Marks and Spencer, dar în rest nimic grandios. E drept că are numai 21 de ani, dar aceeaşi vârstă are şi prietena ei cea mai bună, mult mai celebra Cara Delevingne, sau modelul Victoria’s Secret Jessica Clarke.
Vezi continuarea pe viva.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter