Modelul Karolina Kurkova a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil

De Adelina Duinea, pe

În decembrie 2020, modelul Karolina Kurkova (36 de ani) a pozat nud pentru revista americană Glamour. Karolina urmează să devină mamă pentru a treia oară alături de soțul ei, actorul și producătorul Archie Drury. Supermodelul s-a căsătorit cu Drury în 2009, iar împreună mai au doi fii, Tobin Jack (11 ani) și Noah Lee (5 ani).

Modelul Karolina Kurkova a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil

Recent, în mediul online, Karolina a dezvăluit atât sexul, cât și numele celui de-al treilea copil. „Cred că lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple. Face parte din magia lor faptul că nu le putem controla. Trebuie să ne predăm, să avem răbdare, să evoluăm și să ne maturizăm. (…)

Când am rămas însărcinată primele două dăți, eram foarte tânără. Acum, la 36 de ani, sunt mult mai încrezătoare și comodă în pielea mea. Am beneficiat de pe urma unui an plin de oportunități de a gândi în profunzime, de a reflecta, de a reevalua anumite lucruri.”

„Suntem extrem de încântați de sosirea FIICEI noastre Luna Grace! Numele ei este cu adevărat special, fiind ales de ambii ei frați… Au numit-o cu atât de multă iubire. Azi a fost o celebrare frumoasă și intimă. Mulțumiri dragilor mei prieteni care au făcut evenimentul atât de special”, a scris Karolina recent în mediul online.

În interviul pentru Glamour, fostul model Victoria’s Secret a vorbit și despre actuala pandemie de coronavirus. A descris-o drept „un timp vulnerabil și intim pentru noi toți, pentru introspecție, mai ales pentru părinți. „Când dau naștere, dar și în timpul sarcinii, mă simt cu adevărat femeie. Îmi spun: «Wow. Pot să fac asta. Sunt atât de puternică.

Am născut acest copil, l-am purtat atâta timp, îl hrănesc la sân, am dat viață acestei ființe». (…) Mă simt ca Femeia Fantastică. Este dreptul nostru să ne bucurăm de această experiență. Celebrați. Documentați. Înrămați această experiență.”

Foto: Instagram

Citește și:

Prințul Charles nu a mai vorbit cu Prințul Harry după ce acesta s-a separat de familia regală

Kate Middleton a făcut-o pe Meghan Markle să plângă înaintea nunții cu Prințul Harry

Cum arată și cu ce se ocupă acum Lucian Viziru. Locuiește de 7 ani în Germania

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter