„Aș mai vrea un copil”. Anunțul făcut de Adda i-a surprins pe fani

Recent, Adda a vorbit deschis despre planurile de viitor atât pe plan personal, cât și profesional. Celebra cântăreață și-ar dori să lanseze o carte autobiografică și alte piese muzicale care să devină hituri. În plus, artista nu exclude varianta de a mai avea încă un frate sau o soră pentru Alex, fiul ei în vârstă de cinci ani.

Invitată la Podcastul lui Damian Drăghici, Adda a povestit unde se vede peste zece ani: „mă văd cu doi copii. Mă văd tot cu Cătălin. Mă văd în căsuța noastră pe care abia aștept să o terminăm. Mă văd cu cartea pe care am început să o scriu, o văd lansată și poate chiar și cu volumul doi. Mă văd cu studioul meu, Baladda Records, până în pânzele albe și cu foarte mulți copii pe care să-i îndrum”, a explicat ea.

Pentru cântăreață, muzica a fost întotdeauna planul A, fără să ia în calcul și alte variante în plan profesional. Putea să renunțe oricând la meseria ei, dar a ales să nu o facă, pentru că muzica o împlinește cu adevărat: „accept că vine cu multe rele, dar și când vine binele, e magic”, a mai continuat Adda la podcast. 

S-a îndrăgostit de folclor când era doar un copil, mai exact de cântecele interpretate de Grigore Leșe. Pentru artistă e important să nu-și uite originile, iar hiturile pe care le-a lansat de-a lungul timpului îmbină cu succes trecutul și prezentul, printre ele numărându-se și „Cântă cucu” sau „Nu plânge Ana”.

Cum s-au cunoscut Adda și Cătălin Rizea

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu șapte ani, la mare, când găștile lor de prieteni s-au întâlnit și au petrecut pe plajă toată noaptea, după un concert de-al artistei: „a doua zi, după întâmplarea asta, ceva s-a schimbat în sufletele noastre și am început să vorbim”, și-a amintit cântăreața.

Adda și Cătălin Rizea s-au căsătorit religios în vara lui 2016, grăbind data nunții după ce artista rămăsese însărcinată. La cinci ani de la căsătorie, cei doi s-au fotografiat pe stadion, la un meci de fotbal: „cei mai romantici suntem! Așa am sărbătorit cinci ani de căsnicie”, le-a scris Adda fanilor pe social media.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter