Kylie Jenner, demascată! Nu este miliardară, așa cum a declarat

De Unica.ro, pe
Kylie Jenner a fost acuzată că s-a declarat ca fiind miliardară, deși acest lucru nu este adevărat. Mai mult, revista Forbes i-a retras titlul de cea mai tânără miliardară din lume care a reușit pe cont propriu.

Potrivit The Mirror, Jenner ar fi dat banii pe vile și avioane private înainte de acest scandal. Vedeta, în vârstă de 22 de ani, a fost acuzată că s-a prefăcut că este miliardară.

Pe de altă parte, Kylie a afirmat pe social media că aceste acuzații nu au nicio bază reală.

„O analiză mai realistică a averii ei arată că are sub 900 milioane dolari”, a anunțat Forbes, care o acuză pe aceasta că și-ar fi falsificat declarațiile fiscale pentru a părea că averea ei este mai mare.

Citește și: Kylie Jenner, cea mai bine plătită vedetă de pe Instagram în 2019

De asemenea, Page Six sugerează că Jenner își cheltuie banii extrem de repede.  O sursă a declarat pentru această publicație că „a cheltuit aproximativ între 50 și 70 milioane dolari pe un avion Global Express pentru aniversarea fiicei ei, Stormi, în luna februarie”.

Sursa a mai afirmat că obiceiurile lui Kylie de a arunca cu banii sunt o cauză de îngrijorare pentru surorile ei mai mari.

„Surorile lui Kylie sunt îngrijorate cu privire la cheltuielile ei. Da, are mulkți bani, dar nu pare să realizeze cât de ușor este să îi ăiardă. A cheltuit în jur de 130 milioane dolari anul trecut”, a povestit sursa citată.

Citește și: Statutul de „miliardar prin forţe proprii” al lui Kylie Jenner a stârnit controverse

S-a mai spus că Jenner a cumpărat o vilă în Holmby Hills, California, cu 36.5 milioane dolari, împreună cu o fâșie de pământ în apropiere de locuința ei, pe care a dat 15 milioane de solari.

În marie 2019, Kylie Jenner a fost numită de Revista Forbes, cea mai tânără femeie miliardară din istorie, care a reușit să își facă averea pe forțe proprii.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Kylir Jenner.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter