Artista Cassie a născut! Primele imagini cu bebelușul

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 30 martie 2021, 14:55

Cassie (34 de ani) și soțul ei, antrenorul de fitness Alex Fine (37 de ani), au devenit părinți pentru a doua oară. Cântăreața a dat naștere primului lor copil pe 6 decembrie 2019, în Los Angeles, California, dezvăluia atunci TMZ, citat de Entertainment Tonight.

Artista Cassie a născut! Primele imagini cu bebelușul

Cuplul mai are, așadar, o fiică, Frankie, în vârstă de un an. Artista a făcut anunțul celei de-a doua sarcini publicând un videoclip în care fiica lor ascultă bătăile inimii bebelușului.

Cassie a devenit mamă pentru a doua oară luni, 22 martie 2021. Alături de primele imagini cu fiica ei nou născută, Cassie a scris: „Luni, 22 martie 2021, la 10:22, inimile noastre au devenit mai mari. Bine ai venit pe lume, fetița noastră! Te iubim atât de mult, Sunny Cinco Fine!”.

Primele imagini cu bebelușul le găsiți mai jos!

Cu doar o săptămână înainte să anunțe că a născut, Cassie a publicat o fotografie din timpul sarcinii cu Sunny și a scris în dreptul ei: „Faptul că am devenit mamă a redefinit pentru totdeauna felul în care mă iubesc.

Înțeleg importanța crucială a iubirii de sine în creșterea copiilor noștri în așa fel încât ei să se iubească necondiționat, cu înverșunare și fără să-și ceară iertare pentru asta. Suntem exemplul lor zi de zi.

Copiii mei vor ști întotdeauna că sunt iubiți, dar vor practica și înțelege importanța iubirii pe care și-o oferă singuri. Nu cu aroganță, ci cu apreciere și recunoștință. Faptul că am devenit mamă nu m-a schimbat, m-a făcut o ființă umană mai bună. Nu m-a încetinit, m-a făcut mai deșteaptă.

Citește și:

Gabriela Prisăcariu, primele declarații despre sarcină. Modelul nu are voie să facă sport

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

Cum își protejează Kate Middleton copiii de acuzațiile lui Meghan Markle la adresa ei

O actriță din serialul „Two and a Half Men” este membră a familiei regale britanice

Nu mi-a complicat viața, m-a făcut să râd cu mai multă poftă. Nu există cuvinte care să descrie ce simt, dar știu că sunt recunoscătoare și că inima mea a devenit mai mare. Suntem ființe divine”.

Cassie și Alex și-au făcut relația publică la finalul lui 2018 și s-au căsătorit în septembrie 2019, cu două luni înainte să devină părinți pentru prima dată.

Înaintea relației cu Alex, solista a format un cuplu cu rapperul P. Diddy (51 de ani). În ianuarie 2019, o sursă mărturisea pentru ET că artistul s-a simțit trădat după ce a aflat că solista l-ar fi înșelat cu Alex.

Mai mult decât atât, Diddy l-ar fi angajat ca antrenor personal pentru artistă, tot el plătind ședințele ei cu acesta. În iunie 2019 însă, Diddy a felicitat-o pe Cassie publicând o imagine cu ea și cu Alex pe contul său de Instagram. „Felicitări, Cassie și Alex”, a scris rapperul. „Vă doresc doar iubire și multă fericire.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Casandra (@cassie)

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter