Ariana Grande suferă de sindrom post-traumatic

De Oana Savin, pe
Ariana Grande a dezvăluit că suferă de sindrom post-traumatic în urma atacului terorist de la Manchester Arena și crede că nu va putea vorbi vreodată despre acest eveniment.

Cântăreața pop în vârstă de 24 de ani a declarat că în urma acestui atac se confruntă cu simptome de stres post-traumatic.

„Este greu să vorbeşti despre asta pentru că atât de mulţi oameni au suferit o pierdere atât de grea (…). Simt că nici nu ar trebui să vorbesc despre propria mea experienţă – că nici nu ar trebui să spun ceva. Nu cred că voi şti cum să vorbesc vreodată despre asta fără să plâng”, a  declarat Grande pentru Vogue.

Citește și: Ariana Grande va deveni cetățean de onoare al orașului Manchester

Ariana Grande a dezvăluit, luna trecută, că și-a făcut un tatuaj în memoria victimelor atacului terorist – reprezentând o albină (o emblemă a oraşului Manchester, simbolizând trecutul său industrial), alături de cuvântul “forever” (“pentru totdeauna”) – în spatele urechii stângi.

Citește și: Ce semnificație a avut costumul impresionant al lui Katy Perry de la concertul One Love Manchester

Cântăreața îşi terminase de puţină vreme concertul susţinut pe Manchester Arena pe 22 mai 2017, în momentul în care un atentator sinucigaş a detonat un dispozitiv exploziv, ucigând 22 de persoane.

Ariana Grande-Butera, cunoscută profesional ca Ariana Grande, este o actriță, cântăreață și cantautoare americană. În martie 2013, Grande a atins un succes de mainstreams când piesa „The Way” de pe albumul său de debut Yours Truly (2013) a devenit un hit de top 10 în BillboardHot 100 și a fost certificată cu dublă-platină de RIAA. Albumul a fost bine primit și a debutat pe numărul #1 în Billboard 200. Astfel Grande a devenit prima artistă feminină a cărei înregistrare de debut s-a clasat pe prima poziție, după Animal de Kesha în ianuarie 2010, și a 15-a artistă la general. În 2014 Ariana Grande a primit premiul Music Business Association în categoria ”Breakthrough Artist of the Year”, în semn de recunoaștere a performanței artistei pe durata anului 2013.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter