Ariana Grande și-a schimbat culoarea părului. Fanii au reacționat imediat

De Oana Savin, pe
Cântăreața Ariana Grande a ales să renunțe la look-ul care a consacarat-o și să își schimbe culoarea părului, precum și modul în care și-l aranjează. Fanii acesteia de pe rețelele de socializare au reacționat imediat.

După ce a devenit logodnica actorului Pete Davidson, artista trece prin numeroase schimbări. Se pare că s-a plictisit de vechiul look, astfel că Grande a decis să se vopsească în cea mai tare culoare a momentului. Nuanța aleasă de Ariana este de lavandă.

În același timp, ea a renunțat la coafura tip „Pony-Tail” și a ales să își lase părul pe spate, prinzându-și doar câteva șuvițe.

Citește și: Cum arată Arturo Peniche, celebrul actor de telenovele, la 56 de ani. Se mândrește cu familia perfectă!

Cântăreața a recunoscut de curând că folosește extensii deoarece părul ei nu este așa lung.

Nuanța aleasă de Ariana Grande este la modă printre vedetele de peste Ocean. Printre cele care au optat pentru această culoare se numără Katy Perry, Pink și Cardi B.

Imediat după ce s-a vopsit, Ariana a postat imaginea pe Instagram, însoțită de mesajul „lavander” (n.r. lavandă).

lavender

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Fanii ei au reacționat imediat, peste trei milioane de internauți apreciindu-i schimbarea.

Citește și: Kim Kardashian, dată în judecată. Este acuzată de furt

Ariana Grande-Butera, cunoscută profesional ca Ariana Grande, este o actriță, cântăreață și cantautoare americană. Grande a debutat în actorie în 2008, jucând rolul lui Charlotte în musical-ul 13 la Broadway. În martie 2013, Grande a atins un succes de mainstreams când piesa „The Way” de pe albumul său de debut Yours Truly (2013) a devenit un hit de top 10 în BillboardHot 100 și a fost certificată cu dublă-platină de RIAA.

În vârstă de 25 de ani, Ariana s-a logodit anul acesta cu actorul Pete Davidson, în vârstă de 24 de ani, după doar câteva săptămâni de relație.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter