Colaborare inedită! Holograf şi Antonia au filmat un videoclip! Foto

De Geo Berciu, pe

Trupa Holograf a filmat săptamana trecută un nou videoclip, alături de Antonia, pentru piesa “Întoarce-te acasă”, extrasa de pe albumul “Love affair”, lansat în 2012 alaturi de MediaPro Music.

Ideea acestei colaborări inedite i-a aparţinut lui Edi Petroşel, toboşarul trupei Holograf. Atât aşteptările lui, cât şi cele ale colegilor săi de trupă au fost însă depăşite de tânăra artistă: „Antonia a fost o surpriză mai mult decât plăcută. Ne aşteptam să iasă o piesă foarte bună, însă rezultatele sunt peste aşteptări. Aveam nevoie de cineva care să aibă calităţi vocale şi un mod de interpretare special, iar Antonia a întrunit cu brio aceste condiţii”, a spus Petroşel.
Colaborare inedită! Holograf şi Antonia au filmat un videoclip! Foto

De cealaltă parte, Antonia a avut şi ea cuvinte de laudă despre noua colaborare.”Sunt onorată să cânt alături de Holograf, sunt nişte artişti pe care îi apreciez foarte mult. De aceea, propunerea lor m-a bucurat şi am acceptat-o fără să stau pe gânduri. „Întoarce-te acasă” este o piesă frumoasă de dragoste, dedicată tuturor celor care iubesc”, a spus cântăreaţa.
Colaborare inedită! Holograf şi Antonia au filmat un videoclip! Foto

Videoclipul, care a fost filmat pe platoul studiolui Atlantis Film, va fi lansat pe 24 februarie, de Dragobete. „Abia aştept ca publicul să poata vedea clipul, într-o zi atât de specială, care sărbătoreşte iubirea”, a completat Antonia, care a susţinut că s-a simţit foarte bine la filmări alături de echipa tehnică şi de membrii formaţiei „Holograf”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter