Antonia a dezvăluit secretul relației longevive cu Alex Velea

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 20 ianuarie 2020, 11:20
Antonia și Alex Velea au o relație solidă și de lungă durată. În ciuda tuturor obstacolelor întâlnite, cei doi au demonstrat că iubirea lor este foarte puetrnică.

Antonia și Alex Velea au împreună doi băieței, pe Akim și Dominic. Artista a dezvăluit care este secretul fericirii și al armoniei în cuplu și cum reușesc cei doi să păstreze vie flacăra iubirii. Invitată la Antena Stars, în emisiunea „Trips & Tricks”, artista a dezvăluit câteva amănunte din culisele relației cu Alex Velea. Antonia a mărturisit că atunci când există copii într-un cuplu, vacanțele în doi devin absolut necesare: „Neapărat trebuie să te duci în vacanţe doar tu cu soţul, când ai copii!”. De asemenea, artista a mai dăzvăluit un secret care-i unește foarte mult: „Nu apucăm să plecăm în vacanţe foarte des, decât o dată pe an. Cam de fiecare dată, în vacanţă, eu şi Alex facem câte un masaj în cuplu”.

Antonia și Alex Velea știu să facă față și bârfelor care apar la adresa lor, ba chiar cei doi au început să ignore gura lumii: „Pe plajă mai sunt şi români care ne pozează şi vrem să fim în forma cea mai bună. Mai sunt şi oameni care comentează tare în timp ce treci pe lângă ei, dar ne-am obişnuit, nu băgăm în seamă. Nu pun la suflet, dar dau atenţie şi răspund. În zece ani, de când cânt, mi s-au spus o grămadă de vorbe şi se cam repetă. Nu mă mai surprinde nimic, le-am auzit pe toate!”, – a mai mărturisit Antonia.

Vezi imagini cu Antonia și Alex Velea în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter