Antonia a avut COVID-19? „După 2 săptămâni în casă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 22 februarie 2021, 16:55

Cu câteva zile în urmă, în mediul online, Antonia (31 de ani) dezvăluia că ieșea pentru prima dată din casă după 14 zile. Luni, 4 ianuarie, tot în mediul online, solista a scris:

„După 2 săptămâni în casă am zis să vin la locul meu de «healing» (vindecare) să îmi fac un tratament MEGABOOST”. Respectiva terapie constă în stimularea energiei și sistemului imunitar pentru a detoxifia și reda organismului un echilibru sănătos, apare pe Instagramul artistei.

Antonia a avut COVID-19? „După 2 săptămâni în casă”

În postarea imediat următoare, Antonia este surprinsă zâmbind și cu o perfuzie pe braț. Pe respectivul videoclip, artista a scris: „SĂNĂTATEA ÎNTÂI!” și „Sunt bine! :)”. Fotografia în GALERIA FOTO de mai jos!

De 8 ani și jumătate, Antonia formează un cuplu cu artistul Alex Velea (36 de ani). Perechea are împreună doi fii, Dominic și Akim, în vârstă de 6 și, respectiv, 4 ani. Artista mai are o fiică, Maya, în vârstă de 10 ani, din primul mariaj.

Anul trecut, în presă și în online circulau zvonuri potrivit cărora perechea ar urma să aibă încă un copil. „Nu am închis poarta de tot. Poate apare și al patrulea copil. Momentan suntem foarte fericiți așa”, mărturisea Antonia în urmă cu ceva timp.

Cariera Antoniei a început în urmă cu 11 ani, în 2009, odată cu lansarea hitului Roses on Fire, în colaborare cu Tom Boxer. Piesa a avut succes atât pe plan național, cât și internațional.

După ce a câștigat emisiunea-concurs Star Factory, la sfârșitul anului 2003, și după participarea în competiția Big brother, Alex a colaborat cu artistele Anna Lesko (41 de ani) și Anda Adam (40 de ani), lansându-și primul album solo, Yamasha, în anul 2006.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce frumoasă este soția lui Vlad Miriță! Împreună au un fiu, Iustin, în vârstă de 2 ani

Claudia Neghină este însărcinată! A dezvăluit sexul bebelușului și numele

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, și-a cumpărat primul apartament

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter