Anna Wintour a dezvăluit că fiul său, medic de profesie, are coronavirus

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 aprilie 2020, 19:14
Anna Wintour trece prin momente delicate după ce fiul său, Charles Shaffer, în vârstă de 35 de ani a fost testat pozitiv cu Covid-19. 

Charles Shaffer lucrează ca medic într-un spital din New York, la unitatea de terapie intensivă, și după diagnosticarea cu coronavirus acesta s-a izolat de soția sa și fiicele sale pentru a evita răspândirea virusului și infectarea acestora. 

Citește și – Antonia despre fiica sa, Maya, aflată în izolare în Italia: „Problema este mult mai avansată”

Anna Wintour, directorul editorial al publicaţiei Vogue, a fost cea care a făcut anunțul în timpul unei înregistrări video prin care susținea o inițiativă de strângere de fonduri pentru industria modei: „Fiul meu este medic şi este în prima linie. În prezent este destul de bolnav şi se află în carantină la domiciliu, departe de soţia sa şi de cele două fiice. Sunt foarte mândră de el şi sunt foarte recunoscătoare tuturor celor care lucrează în domeniul sănătăţii, personalului de prim ajutor, asistenţilor medicali şi medicilor care luptă pentru a reduce răspândirea virusului şi pentru a salva vieţi” ,- a transmis Anna Wintour.

Citește și –  Kamara, probleme de sănătate cu fiul său din cauza restricțiilor impuse de criza coronavirus

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter