Andy de la Insula Iubirii a vorbit despre noul sezon: ”Sunt povești de viață mult mai intense”

De Unica.ro, pe

Andy este pregătit să devină pentru a doua oară ispită în cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii 2018”. Iată ce a spus tânărul despre noul sezon!

Andy, una dintre cele mai sexy ispite masculine la Insula Iubirii 2018

Tânărul pasionat de sport, a mărturisit că experiența din sezonul trecut l-a făcut să se cunoască mai bine și l-a învățat cum să gestioneze mai multe tipuri de situații. Cât despre cel de-al patrulea sezon, Andy s-a declarat impresionat de ce s-a întâmplat în Thailanda. ”Din punctul meu de vedere, sezonul acesta este foarte captivant și foarte diferit de ce a mai fost, sunt niște povești de viată mult mai intense și cu un impact emoțional mult mai puternic. Fetele sunt extrem de frumoase, iar poveștile lor sunt fabuloase. Sezonul trecut am învățat foarte multe despre mine, iar de data aceasta voi pune în aplicare toate acestea”.

Cât despre femeia visurilor sale, Andy spune că nu are un tipar bine stabilit. Nu am un gen anume, poate că genul de femeie pe care îl caut azi se potrivește unei descrieri, peste câțiva ani corespunde alteia. De aceea nu cataloghez femeile, dar știu sigur ce fel de persoană ar trebui să fie femeie de lângă mine! În primul rând, o femeie sinceră și înțelegătoare, blândă și caldă, dar cu tărie de caracter și foarte hotărâtă și ambițioasă! O femeie care să fie ea cineva prin ea și nu prin mine!”, a mai spus Andy.  

Cel de-al patrulea sezon Insula Iubirii 2018 urmează să înceapă din 3 septembrie și va fi difuzat săptămânal, lunea și marțea, de la ora 20.00, pe Antena 1.

Vezi și – Cine sunt ispitele feminine de la Insula Iubirii 2018

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter