Andrei Ștefănescu și Antonia, fosta lui soție, s-ar fi împăcat

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 11 ianuarie 2022, 14:47

Andrei Ștefănescu (44 de ani) și Antonia (29 de ani) au divorțat în toamna anului 2020. Solistul și modelul au împreună un fiu, Ayan, în vârstă de 4 ani. În iunie 2021, Antonia dezvăluia că formează un cuplu cu Vincenzo Aiello (31 de ani), concurent în sezonul 9 „Chefi la Cuțite”.

Andrei Ștefănescu și Antonia, fosta lui soție, s-ar fi împăcat

Recent, însă, italianul a confirmat împăcarea Antoniei cu Andrei. „A fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea, a fost o experiență minunată, cu o persoană extraordinară! Nu comentez împăcarea cu Andrei. Este alegerea lor, viața lor. Sunt o familie, nu mă privește! Am investit foarte multă energie, foarte mult timp, am investit sentimentele mele, viața mea, creierul meu”, a declarat bucătarul pentru CANCAN.

Antonia și Vincenzo au rămas amici. „Am spus că îi voi fi alături pentru orice, ca în prima zi. Au fost alte decizii în care eu nu am nicio treabă. Nu am mai vorbit cu ea. Suntem cunoștințe, cred!”, a completat Vincenzo.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„2021, pentru mine, a fost un an plin de schimbări. Unele bune, la nivel de personalitate, unele mai puțin bune, cauzate de alegeri destul de proaste, dar mi-am asumat consecințele și am mers mai departe. Acum, sper ca acest 2022 să fie plin de experiențe noi, noi schimbări, dar de data asta aș vrea să nu mai existe alegeri așa de proaste”, a mai declarat bărbatul, pentru aceeași sursă.

Citește și:

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, Antonia, în lacrimi la „Chefi la Cuțite”

Antonia Ștefănescu și Vincenzo Aiello, vacanță romantică în Italia

Andrei Ștefănescu are o nouă iubită? Tânăra îi este colegă de trust

De ce au divorțat Andrei Ștefănescu și Antonia

„Eu am luat lucrurile exact cum au fost. (…) Îmi asum că fiecare are partea lui de vină. Eu învăț din fiecare experiență pe care o am. Nimeni nu știe exact ce se întâmplă acolo, ce e în spate. E și timpul o problemă, faptul că nu poți pleca într-o vacanță, o vacanță în adevăratul sens al cuvântului”, declara Andrei Ștefănescu în iunie 2021, în emisiunea „Xtra Night Show”.

Tot la „Xtra Night Show”, în aprilie 2021, cântărețul mai spunea despre divorț: „Nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie”.

„Nu știu dacă poți să povestești, pur și simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura. Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte. Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte”, a continuat.

„La un moment dat va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva. Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următor. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter