Andrei Ștefănescu, despre divorțul de Antonia: „Viața merge înainte”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 29 octombrie 2021, 11:10

Andrei Ștefănescu (43 de ani) și fosta lui parteneră de viață, Antonia (28 de ani), au divorțat în toamna anului 2020. Andrei și Antonia au împreună un fiu, Ayan, în vârstă de 4 ani.

Andrei Ștefănescu, despre divorțul de Antonia: „Viața merge înainte”

În iunie 2021, Antonia a dezvăluit că formează un cuplu cu Vincenzo Aiello (31 de ani), concurent în sezonul 9 „Chefi la Cuțite”. Italianul s-a mutat în România în anul 2015 și deține mai multe afaceri în București.

Între anii 2009 și 2012, Andrei Ștefănescu a fost căsătorit cu solista Sylvia Sîrbu (38 de ani). Perechea a divorțat din cauza infidelității artistei.

„Un divorț te schimbă, îți arată niște lucruri. Poate să îți deschidă noi oportunități sau să îți închidă oportunități. Divorțul este o experiență, indiferent de cât de mult ai suferi și de cât de dureros este. Este o experiență care, dacă nu te omoară, te face mai puternic, zic eu. Viața merge înainte”, a declarat Andrei Ștefănescu recent pentru VIVA!.

După două mariaje sfârșite prin divorț, artistul ar forma din nou un cuplu cu o colegă de trust, prezentatoarea unei emisiuni mondene. Ar fi vorba despre Ștefania Duca, gazda emisiunii „VEDETOP” de la Antena Stars, potrivit Cancan.

Cântărețul a fost contactat, însă nu a dorit să facă nicio declarație referitoare la acest subiect. Nu a confirmat relația, dar nici nu a negat-o. Ștefania s-a despărțit anul acesta de fostul iubit, artistul F. Charm (40 de ani), după o relație de 6 ani.

Citește și:

Ce spune Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, despre o viitoare căsătorie

Toate indiciile că relația dintre Andrei Ștefănescu și soția lui, Antonia, se sfârșise

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, Antonia, în lacrimi la „Chefi la Cuțite”

În iunie 2021, în emisiunea „Xtra Night Show”, Andrei a mai declarat: „Eu sunt dispus la orice reîncercare, lejer. Viața e atât de scurtă, de frumoasă, atât de frumos e să guști din toate experiențele. Te repliezi, e nevoia omului de a fi cu alt om. Întotdeauna am fost optimist și vesel”.

„Eu am luat lucrurile exact cum au fost. (…) Îmi asum că fiecare are partea lui de vină. Eu învăț din fiecare experiență pe care o am. Nimeni nu știe exact ce se întâmplă acolo, ce e în spate. E și timpul o problemă, faptul că nu poți pleca într-o vacanță, o vacanță în adevăratul sens al cuvântului”, a completat solistul.

Tot la „Xtra Night Show”, în aprilie 2021, Andrei Ștefănescu mai spunea despre divorț: „Nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie”.

„Nu știu dacă poți să povestești, pur și simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura. Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte. Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte”, a continuat.

„La un moment dat va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva. Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următor. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter