Andrei Ștefănescu, despre efectele pe termen lung ale bolii COVID-19: „Am fost terorizat”

De Unica.ro, pe

Invitat într-o emisiune TV, Andrei Ștefănescu a dezvăluit că este parte al unui documentar despre sechelele pe care le lasă boala COVID-19. Artistul a povestit ce repercusiuni a avut infectarea cu virusul SARS-CoV-2 asupra lui.

Andrei Ștefănescu (44 de ani) a aflat că are COVID-19 în luna iunie a anului trecut. Deși nu prezenta simptome grave, artistul a preferat să se interneze la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Matei Balș”, pentru a fi monitorizat de medici, în cazul în care starea lui de sănătate s-ar fi agravat.

Am fost testat. Asta este, știu că sunt pozitiv. M-am conformat regulilor. Mi-am făcut băgăjelul. N-am niciun simptom grav. Stau cuminte și aștept ca rezultatele mele să devină negative. Suntem la Matei Balș, o secție foarte frumoasă. Mă simt de parcă am fost răpit de extratereștri. E o plăcere.

Aștept cu nerăbdare să calc pragul acestei emisiuni, „Te cunosc de undeva!”. Medicii mi-au spus că starea unui asimptomatic oricând se poate degrada. Așa sunt regulile și ne supunem. Sunt convins că vom ieși cu bine din această bătălie. Noi suntem o echipă. Am demonstrat la Antenă că suntem o echipă, mărturisea Andrei Ștefănescu în urmă cu mai bine de un an.

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, prima întâlnire după depunerea actelor de divorț

Linda Gray, celebra”Sue Ellen” din Dallas, de nerecunoscut pe străzile din Los Angeles. Cum arată la 81 de ani

Gheorghe Gheorghiu și Gabriela Băncescu s-au căsătorit în New York

Ghicești cine e? Îndrăgitul artist suferea de strabism în copilărie

Andrei Ștefănescu, despre efectele pe termen lung ale bolii COVID-19: „Am fost terorizat”

Invitat la emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars, artistul a dezvăluit că a dat un interviu pentru un documentar realizat de Antena 3, care vorbește despre urmele pe care le lasă COVID-19 asupra celor care au fost infectați.

Rămâi cu anumite probleme. Eu de atunci am început să-mi pierd vederea și nu este niciun fel de glumă. Starea de oboseală mare pe care o am. Uiți foarte multe lucruri, eu câteva luni după ce m-am vindecat am fost terorizat. Aveam proiecte în televiziune și uitam numele invitaților. Au fost probleme mari (…) E un documentar, un interviu amplu, foarte interesant și foarte bine făcut, a spus artistul.

Toți cei care s-au vindecat sau au trecut prin boală au rămas cu câte ceva. (…) Dacă îți cunoști corpul bine și ai făcut cât de cât mișcare, știi exact diferența. E o degradare aproape instantanee. E clar că nu mai ai aceleași capacități, din niciun punct de vedere, a mai adăugat carismaticul prezentator TV.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter