Andrei Ștefănescu, momente tandre cu noua iubită, în mediul online

De Unica.ro, pe

Andrei Ștefănescu (44 de ani) și prezentatoarea TV Ștefania Duca (33 de ani) formează un cuplu din vara anului 2021. Recent, perechea a fost la munte, în Sinaia, de unde Ștefania a publicat în mediul online un selfie în care ea și solistul se sărută, în timpul unei drumeții.

Andrei Ștefănescu, momente tandre cu noua iubită, în mediul online. „Ne-am asumat relația de mai multă vreme”

„Could I have this kiss FOREVER?/Aș putea avea sărutul acesta pentru totdeauna?”, a scris Ștefania în descrierea imaginii.

Până în prezent, artistul nu a publicat nicio imagine cu Ștefania pe conturile sale de social media, însă a confirmat relația cu prezentatoarea în luna mai. „Nu ne ascundeam, noi ne-am asumat relația de mai multă vreme. Am fost împreună, da, în weekend, dar mai multe nu pot să declar”, mărturisea Andrei Ștefănescu atunci, pentru Fanatik.

Cu ocazia aniversării sale de 33 de ani, Ștefania a publicat în mediul online primele imagini cu artistul, în mai 2022. Prezentatoarea Antena Stars și-a celebrat ziua de naștere la malul mării, în stațiunea Olimp, alături de Andrei. „Cea mai frumoasă zi de naștere. Am o mulțime de lucruri pentru care să fiu recunoscătoare. Sunt sănătoasă, fericită și iubită”, a scris Ștefania în dreptul mai multor fotografii.

Anterior acestei relații, Ștefania a format timp de 6 ani un cuplu cu artistul F. Charm (41 de ani). Andrei Ștefănescu și fosta lui soție, Antonia (29 de ani), s-au separat în vara anului 2020 și au divorțat la notar în toamna aceluiași an. Andrei și Antonia au împreună un fiu, Ayan, în vârstă de 5 ani.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Toate indiciile că relația dintre Andrei Ștefănescu și soția lui, Antonia, se sfârșise

Citește și: Andrei Ștefănescu, despre divorțul de Antonia: „Viața merge înainte”

Citește și: Ce spune Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, despre o viitoare căsătorie

În iunie 2021, în emisiunea „Xtra Night Show”, Andrei a mărturisit: „Eu sunt dispus la orice reîncercare, lejer. Viața e atât de scurtă, de frumoasă. Atât de frumos e să guști din toate experiențele. Te repliezi, e nevoia omului de a fi cu alt om. Întotdeauna am fost optimist și vesel”.

„Eu am luat lucrurile exact cum au fost. (…) Îmi asum că fiecare are partea lui de vină. Eu învăț din fiecare experiență pe care o am. Nimeni nu știe exact ce se întâmplă acolo, ce e în spate. E și timpul o problemă, faptul că nu poți pleca într-o vacanță, o vacanță în adevăratul sens al cuvântului”, a completat solistul.

Între anii 2009 și 2012, Andrei Ștefănescu a fost căsătorit cu solista Sylvia Sîrbu (39 de ani). Fosta pereche a divorțat din cauza infidelității artistei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter