Antonia Ștefănescu și noul ei iubit, vacanță romantică în Italia

De Unica.ro, pe

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu (43 de ani), Antonia (28 de ani), și noul ei iubit, Vincenzo Aiello (31 de ani), sunt în prezent în vacanță în Positano, Italia.

Antonia Ștefănescu și noul ei iubit, vacanță romantică în Italia

În iunie 2021, despre noua relație, Antonia spunea în exclusivitate pentru Spynews: „Suntem împreună. Nu este vreun secret, nu ne-am ascuns, dar nici nu ne-am «etalat» în online, să spun așa. Suntem discreți”.

De curând, însă, perechea a început să posteze din ce în ce mai multe fotografii și filmări împreună. Imagini din vacanța perechii în Italia găsiți în GALERIA FOTO de mai jos! ↓ 

Vincenzo Aiello (31 de ani) este fost concurent Chefi la Cuțite, sezonul 9. Italianul s-a mutat în România în anul 2015 și deține mai multe afaceri în București.

„M-am născut într-un oraș din Italia, de lângă Napoli. M-am stabilit în București în 2015. Sunt în România pentru că am familie aici…

Citește și:

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, Antonia, în lacrimi la Chefi la Cuțite

Toate indiciile că relația dintre Andrei Ștefănescu și soția lui, Antonia, se sfârșise

Este Viviana Sposub pregătită să devină mamă? Ce a spus vedeta TV despre sarcină

Mi-a fost greu să mă adaptez în România, nu a fost ușor să mă înțeleg cu oamenii, cultura este total diferită, a trebuit să mă acomodez.

Nu a fost deloc ușor, m-am lovit de răutăți sau de invidia oamenilor pentru că fac parte dintr-o familie cumva cunoscută și cu putere”, a povestit Vincenzo Aiello la Chefi la cuțite, potrivit Spynews.

De ce au divorțat Andrei și Antonia Ștefănescu

Andrei și Antonia Ștefănescu s-au separat în vara anului 2020. Perechea a divorțat la notar în toamna aceluiași an. Fostul cuplu are împreună un fiu, Ayan, în vârstă de 4 ani.

În cadrul emisiunii Xtra Night Show, despre divorț, Andrei Ștefănescu spunea: „Nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie.

Nu știu dacă poți să povestești, pur și simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura. Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte.

Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte. La un moment dat va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva.

Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următor. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter