Andreea și Cabral Ibacka își organizează timpul după o metodă ingenioasă

De Mădălina Manole, pe
Andreea și Cabral Ibacka se pregătesc să devină părinți, iar timpul devine foarte prețios pentru cei doi. Prinși în proiecte de televiziune, dar și cu renovarea și reamenajarea noii locuințe, cei doi petrec puțin timp împreună, însă îl petrec într-un mod foarte frumos și organizat.

Cabral a povestit într-un interviu acordat pentru Viva! cum își organizează cei doi treburile în familie și ce metodă folosesc pentru a fi în contact permanent: „Sună foarte pompos că suntem foarte prinşi, suntem nebunii naibii! Te descurci cu ce ai, efectiv aşa se întâmplă! Noi folosim intensiv Google Calendar și tot ce avem de făcut se trece în calendar și astfel ne vedem programul reciproc și atunci știm cam care ar fi momentele libere și în funcție de asta mai fugim cu rulota.” – a dezvăluit Cabral pentru sursa citată.

Andreea și Cabral Ibacka își organizează timpul după o metodă ingenioasă

Andreea Ibacka este însărcinată și se pregătește să devină mămică pentru prima oară la sfârșitul lunii noiembrie. În urmă cu o săptămână, Andreea Ibacka vorbea despre perioada prin care trec cei doi și amintea întocmai despre programul încărcat pe care-l au în prezent: “În acest moment casa noastră este un adevărat șantier și noi stăm într-un apartament undeva aproape. Cel puțin până în toamnă sperăm să terminam dormitorul copilului.(…) Sunt împăcată. Deși viața mea e în cutii și saci de gunoi, eu mă simt mai liniștită și nimic din jur nu reușește să mă enerveze.” – a dezvăluit soția lui Cabral.

Cabral, 40 de ani, şi Andreea Ibacka, 32 de ani, s-au căsătorit în anul 2011, după o relaţie de trei ani. Cabral mai are o fiică, pe nume Inoke, în vârstă de 15 ani, din mariajul anterior cu Luana Ibacka.

Citește și – Cristi Brancu, dezvăluiri neașteptate despre poveștile de dragoste ale lui Ștefan Bănică Junior

Citește și – Mădălin Ionescu s-a intoxicat cu pepene

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter