Cum să prepari un suc detoxifiant natural. Reţeta rapidă a Andreei Marin

De Geo Berciu, pe

Din momentul în care a devenit conştientă că alimentaţia şi starea de bine a organismului se răsfrânge asupra întregului stil de viaţă, Andreea Marin acordă mult mai mare atenţie plantelor şi efectelor lor benefice. Aşa se întâmplă şi cu iarba de grâu, pe care a ajuns să o planteze acasă, conştientă de rezultatele ei extraordinare în detoxificarea corpului.

Andreea Marin a mărturisit într-o postare pe Facebook cât de bine se simte după ce urmează o dietă în care include „sângele verde”, aşa cum i se mai spune sucului de iarbă de grâu. Actuala soţie a medicului turc Tuncay Ozturk le-a explicat fanilor şi cum îl prepară chiar ea, în propria casă: „Încep o nouă zi cu porţia de sănătate şi energie: sucul din iarbă de grâu. Seminţele le sădesc singură acasă în pământ organic, după o săptămână tai iarba şi o împart în 7 porţii păstrate apoi la congelator, consum zilnic câte una. În paralel, am grijă să crească iarba de grâu din a doua tavă, pentru a-mi completa rezerva.
Cum să prepari un suc detoxifiant natural. Reţeta rapidă a Andreei Marin

După doar câteva zile, simt deja binefacerile: corpul își revine, dispare senzația de greutate ce apăsa organele interne, de oboseală aparent nejustificată, pielea devine curată și luminoasă – am grijă să fac zilnic și o curățare a pielii de pe întregul corp folosind o perie sau o mănușa pentru baie, e necesar pentru că toxinele sunt eliminate și prin piele și astfel ajutăm procesul de detoxifiere. De asemenea, dimineața poți simți un gust amar și e importantă curățarea limbii înainte de spălarea dinților, toxinele sunt eliminate și astfel. În zilele de detoxifiere, evit folosirea cremelor, a cosmeticelor cât de mult posibil, pentru a lăsa pielea să respire.
Cum să prepari un suc detoxifiant natural. Reţeta rapidă a Andreei Marin

Folosit într-o dietă raw, dar nu numai, sucul din iarbă de grâu este un excelent detoxifiant, facilitând eliminarea din organism a toxinelor şi grăsimilor în exces. Mai mult, sucul din iarbă de grâu este unul din cei mai puternici detoxifianţi pentru ficat, cu mult mai bun decât sucul de morcovi, de exemplu.
Cum să prepari un suc detoxifiant natural. Reţeta rapidă a Andreei Marin

Cum se prepară sucul din iarbă de grâu şi ce efecte are

Sucul din iarbă de grâu conţine cantităţi însemnate de fier, calciu, magneziu, aminoacizi, clorofilă, vitaminele A, C, E cu numeroase efecte benefice asupra organismului: curăţă sângele şi previne anemia, menţine starea alcalină a corpului, protejându-l de boli, scade tensiunea arterială, curăţă ficatul şi-i oferă protecţie, împiedică dezvoltarea tumorilor, ajutând la eliminarea toxinelor din corp, tratează problemele de la nivelul pielii şi a scalpului (revitalizând părul şi împiedicând încărunţirea lui), creşte fertilitatea.
Cum să prepari un suc detoxifiant natural. Reţeta rapidă a Andreei Marin

Sucul din iarbă de grâu se prepară din 2 mâini de plantă pe care le pui în storcător şi obţii 50 mililitri de suc pe care îl bei imediat, urmat de un pahar cu apă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter