Andreea Marin, reacție după ce s-a spus că fiica ei va juca în noua serie „Liceenii”: „Are alte priorități”

De Unica.ro, pe

Andreea Marin a negat informația potrivit căreia Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică, va juca în noua serie a filmului „Liceenii”.

Andreea Marin a transmis că informația potrivit căreia fiica ei va face parte din noua distribuție a filmului „Liceenii”. Vedeta de televiziune spune că Violeta, în vârstă de 14 ani, are alte priorități.

Informația e greșită, Violeta nu are vârsta potrivită pentru așa ceva, are alte priorități acum, a declarat Andreea Marin pentru Fanatik.

Citește și: Daniela Crudu este însărcinată: „Fac trei luni de sarcină”

Va fi lansată o nouă serie a filmului „Liceenii”. Cine va juca în rolurile principale

Ileana Lazariuc și Matei Stratan, cel mai nou cuplu din showbiz. Cum au fost surprinși

Maurice Munteanu, noi replici dure la adresa lui Florin Zamfirescu. „De o mediocritate sinistră!”

Filmul „Liceenii” va fi relansat cu o nouă distribuție

La 40 de ani de la lansarea filmului „Liceenii”, criticul de film Irina Margareta Nistor a afirmat că în această toamnă vor începe filmările pentru o nouă serie, cu o distribuție nouă.

Aceasta a spus că în rolurile principale vor juca copiii lui Ştefan Bănică Jr., Radu Ștefan și Violeta, nepotul lui Nicolae Corjos, regretatul regizor al filmului, dar și băiatul lui Mihai Constantin, care a intrepretat rolul lui „Ionică”.

Dau o veste bună. Se va face o serie nouă din „Liceenii”. Cu băiatul lui Mihai Constantin, cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică și, sper, cu nepotul lui Corjos (n.r – regizorul Nicolae Corjos), care este muzician și care este un băiat foarte frumos.

Încă nu știu să spun cine va fi regizorul. Nepotul lui Corjos va juca și el în film, sper. Producătoare este Anca Truță, care face filme independente și importante și va fi o referire la Ion Caramitru, a anunțat Irina Margareta Nistor, potrivit Libertatea.

„Liceenii”, unul dintre cele mai vizionate filme românești

Filmul „Liceenii”, apărut în anul 1986 în regia lui Nicolae Corjos, este în topul celor mai apreciate filme românești din toate timpurile. Rolurile principale au fost interpretate atunci de actorii Ștefan Bănică Jr., Mihai Constantin, Oana Sîrbu, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu-Botez.

Ulterior s-au mai făcut alte trei filme: Extemporal la dirigenție (1988), Liceenii Rock’n’Roll (1991), Liceenii în alertă (1993).

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter