Andreea Marin, mesaj emoționant pentru mama sa: „Aș vrea să-mi fie permisă o vizită în cer”

De Mădălina Manole, pe
Andreea Marin și-a amintiti de ființa care i-a dat viață, dar care a plecat mult prea devreme de lângă ea. Cu ocazia Zilei de 8 Martie, Ziua Femeii și a Mamei, Andreea Marin a scis un mesaj emoționant pe conturile de socializare.

Andreea Marin, în vârstă de 44 ani, și-a pierdut mama pe vremea când avea doar 9 ani și de atunci, așa cum și fosta prezentatoare de televiziune povestea, viața sa s-a schimbat radical. Se întorceau de la mare și pe drum a avut loc un accident, iar mama sa i-a murit în braţele până la spital. Deși au trecut aproape 37 de ani de la tristul moment, Andreea Marin nu și-a uitat mama și cu fiecare ocazie amintește de ea:

Andreea Marin, mesaj emoționant pentru mama sa: "Aș vrea să-mi fie permisă o vizită în cer"

„Mama. Îngerul meu păzitor. Lumina acestei zile mereu, coborâtă din cer. Dacă aveți o mama aici, pe pământ, găsiți un răgaz pentru ea și sărutați-i mâinile cu care v-a mângâiat, v-a ocrotit mereu, v-a îngrijit. Nimic nu poate fi mai important, măcar azi. Aș vrea să-mi fie permisă o vizită în cer și aș lăsa totul deoparte pentru asta… La mulți ani, Femei minunate, inimi curate! Să vă fie ziua un zâmbet, iubire, sănătate!”, – a scris Andreea Marin pe Instagram.

Andreea Marin trece printr-o perioadă de o mare sensibilitate. Vedeta a scris ieri și un mesaj pentru tatăl său care ar fi împlinit 73 de ani, însă în urmă cu 3 ani acesta s-a stins din viață:

Andreea Marin, mesaj emoționant pentru mama sa: "Aș vrea să-mi fie permisă o vizită în cer"

„Pentru că tot ce a fost mai bun, El mi-a dăruit. Pentru că m-a iubit cum numai El știa. Pentru că sacrificiile lui, ca tată, au construit o lume pentru mine. Pentru că m-a învățat și m-a lăsat să greșesc, ca să fiu ceea ce sunt. Pentru că îmi lipsește enorm, dar îl simt înger păzitor. Pentru ca îl iubesc, necondiționat, pentru totdeauna. Și azi ar fi fost ziua lui…”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter