Andreea Marin iubește din nou. ”Da, sunt într-o relație”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 27 octombrie 2017, 16:49

După ce presa mondenă a tot speculat pe marginea noi sale relații, Andreea Marin a vorbit sincer despre acest subiect. Întrebată dacă are un nou iubit și dacă poate vorbi despre el, Andreea Marin a spus: ”Cum ar fi să spun că nu, când toată lumea știe? Da, sunt într-o relație, dar s-o lăsăm așa”.

Cine este noul iubit al Andreei Marin

Deși nu a vrut să vorbească foarte mult despre acest subiect, se pare că noul ei iubit este Adrian Ionuţ Brâncoveanu (32 de ani), diplomat de carieră, angajat în Ministerul Afacerilor Externe, fost consul în Tunisia și Libia.

Deși a trecut deja prin trei divorțuri, Andreea Marin (42 de ani) spune că este în continuare deschisă noilor relații, deși este mai precaută acum. ”Eu voi trăi până în ultimul moment al vieții mele plenar. Îmi voi trăi viața pentru că nu mi-a fost dată să mă plâng de ea, ci mi-a fost dată să mă lupt pentru ea și s-o trăiesc atât de frumos pe cât îmi stă mie în putere.

N-aș putea să spun că în momentul acesta sunt cumva speriată de ceva. Dimpotrivă, am întâlnit un om bun, îl apreciez, plec cu sufletul deschis înainte și până la urmă trebuie să crezi în ceva ca să-i dai șansa de a fi frumos și de a se împlini”, a mai spus Andreea Marin pentru Vorbește Lumea.

Andreea Marin iubește din nou. ”Da, sunt într-o relație”
Andreea Marin si iubitul ei, Adrian Ionuţ Brâncoveanu. Foto: captură video KanalD

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter