Andreea Marin, în ipostaze unice. Nu ai mai văzut-o așa!

De Mădălina Manole, pe
Andreea Marin este o prezență activă pe rețelele de socializare și întotdeauna își ține fanii la curent cu noutățile și activitățile pe care le desfășoara în viața de zi cu zi.

Îndrăgita vedetă nu se sfiește să posteze fotografii cu ea în ipostaze inedite, iar în ultimele zile, ca dovadă a faptului că se simte minunat în pielea ei și că, în sfârșit și-a găsit echilibrul de care atât avea nevoie, Andreea Marin și-a șocat fanii cu câteva imagini spectaculoase.

Andreea Marin

Andreea a reușit să slăbească foarte mult și acum se mândrește cu o siluetă de invidiat, iar fotografia postată pe Instagram, în care apare într-o poziție de pilates destul de complicată, demonstrează întocmai starea sa de spirit.

Cu toate că se joacă cu filtre și retușuri, așa cum ea însăși recunoaște, Andreea Marin nu evită fotografiile needitate, în care apare fără niciun strop de machiaj, iar prietenii săi virtuali apreciază naturalețea sa. Așa cum era de așteptat, există și comentarii răutăcioase la adresa Zânei, însă Andreea știe cum să le facă față cu diplomație: „Dacă viața ne va aduce față în față, veți înțelege” – a scris aceasta atunci când cineva a acuzat-o că a folosit filtre.

Citește și Andreea Marin iubește din nou. ”Da, sunt într-o relație”

Citește și – Poză rară cu Andreea Raicu. Cum arată, de fapt, vedeta nemachiată

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter